Spor Haber Girişi : 08 Eylül 2018 14:15

Altıparmak: Oyunumuzun karşılığını alamadığımız için üzgünüz

Altıparmak: Oyunumuzun karşılığını alamadığımız için üzgünüz
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in 5’inci haftasında Demir Grup Sivaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in 5’inci haftasında Demir Grup Sivaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.



Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde kendi tesislerinden günde çift idman yapan mavi beyazlıların son çalışması yaklaşık 2 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas idmanı yapan mavi-beyazlı ekip, daha sonra toplu ve topsuz dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. İdman öncesi gazetecilerle bir araya gelen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ligde oyun anlamında iyi bir takım olduklarını belirterek, “Biz oynadığımız oyunun hakkını alamadığımız için üzülüyoruz. Bununla yüzleştik. Daha fazla çalışmalıyız” dedi.



BİR HAVA YAKALARSIN HERŞEY DEĞİŞİR

Güzel oyuna rağmen gol yollarında etkili olamadıklarını anımsatan Altıparmak, "Futbol skor oyunu. Oyuncuların da artık moral, motivasyon anlamında havaya girmesi gerekiyor ve artık galibiyete ihtiyacımız var. Galibiyeti aldıktan sonra zaten Allah'ın izniyle yolumuz açık. Milli takım arası bize iyi geliyor. Sakat oyuncularımız vardı, tedavilerini olup geldiler. Kondisyon ağırlıklı antrenmanlarımızı yapıyoruz. Duruma göre pazar günü de bir hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Şunu da söylemeliyim; Süper Lig’de 10’uncu haftada ölçü olmayacak. Şimdiden iki takımı düşürüp, üç takımı şampiyon yaptılar. Bizim ülkede genelde böyle. Aldığın skora göre konuşulur. Skor neyse ya küme düşersin ya şampiyon olursun ama futbol böyle bir şey değil. Bir hava yakalarsın herşey değişir. Futbol anlamında herkesin taktir ettiği birtakımımız var ve bunu devam ettirip geliştiriceğiz. İnşallah bunu sonuca da yansıtacağız. Biz oynadığımız oyunun hakkını alamadığımız için üzülüyoruz. Bununla yüzleştik. Daha fazla çalışmalıyız.”




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.