Spor Haber Girişi : 23 Ağustos 2018 13:30

Altıparmak: Oynadığımız oyunun hakkını alacağız

Altıparmak: Oynadığımız oyunun hakkını alacağız
Spor Toto Süper Lig’in 4’üncü haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor bayram süresince hazırlıklarını sürdürdü.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Spor Toto Süper Lig’in 4’üncü haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor bayram süresince hazırlıklarını sürdürdü. Mavi Beyazlılar bugün üç puan için yola çıktı.



Geçen Pazar günü oynadığı Beşiktaş maçından hemen sonra Çaykur Rizespor için hazırlanan mavi beyazlılar dün çift idman yaptı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde taktik çalışması yapan mavi beyazlıların bir hayli hırslı olduğu görüldü.



AYNI ŞEY KONYA’DA DA OLDU

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, geçen Pazartesi’den bu yana Çaykur Rİzespor maçına hazırlandıklarını belirtti. Altıparmak, “Beşiktaş maçında ilk yarıdaki o muhteşem oyundan ve 1-0’dan sonra belki de 3’ü, 4’ü yakalayacağımız pozisyonları bulmamıza rağmen bunları değerlendiremedik. Aynı şey Konya’da da oldu. Orada da müthiş bir mücadele verdik ama bir türlü olmadı. İki haftadır futbol anlamında belki şu anda ligin en iyi takımıyız diyebilirim. İki maçta girdiğimiz 14 tane yüzde yüz pozisyonumuz var. Bu bizim için çok iyi ama bir de bunun tersi var 6 tane gol yemişiz. Beşiktaş maçında 4 pozisyon var 3’ü gol olmuş. Konya’da 5 pozisyonun üçü gol olmuş. Gol atmakta çok sorunumuz yok ama çok gol yiyoruz. Şimdi bunların üzerinde de çalışıyoruz” dedi.



HAK ETTİĞİMİZ PUANLARA ALACAĞIZ

Son iki gündür de Rizespor üzerine çalıştıklarından söz eden Altıparmak şunları söyledi. “Şunu söylemek istiyorum biz oynadığımız oyunun hakkını muhakkak bir gün alacağız. İnşallah bu Rizespor maçıyla başlayacak. Rizespor maçında alacağımız bir galibiyet moral ve motivasyonumuzu yerine getirecek ve hak ettiğimiz puanları da almaya başlayacağız.”



TARAFTARA TEŞEKKÜR

“Bu arada maça gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum muhteşem bir taraftarımız vardı ve bu tüm Türkiye’ye bunu gösterdik. Şu anda her takımın seyirci problemi varken biz stata sığmadık. İnşallah biz de onların bize olan müthiş desteğine saha da futbol olarak belki cevap verdik ama sonuç olarak cevap veremedik. İnşallah Rizespor maçıyla bunu sonuca dönüştüreceğiz ve hem hakkettiğimiz puanları hem de hak ettiğimiz morali kazanacağız.”



STOPER VE 10 NUMARA İHTİYACIMIZ VAR

Teknik Direktör Altıparmak ayrıca transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, özellikle bir stoper ve 10 numara almaları gerektiğini vurguladı. Altıparmak, “Tabi bunlar üzerinde çalışıyoruz ama kulübün de mali durumu var. İnşallah bunlar da halledildikten sonra çok daha iyi olacağız. Ayrıca çok geç katılanlar oldu aramıza. Munsy, Kone yeni katıldılar. Bu uyum sürecini de yavaş yavaş atlatıyorlar. 3 - 4 gün olmasına rağmen özellikle Munsy çok istekli ve arzuluydu. Arkadaşları da onu yavaş yavaş tanımaya başladı. Bu süreyi iyi atlattık ve yapacağımız iki transferle de inşallah çok daha iyi bir durumda olacağız”



SUNU ÜÇ HAFTA YOK

Öte yandan oynadığı iki maçta da dikkatleri üzerinde toplayan Sunu Beşiktaş maçında girdiği pozisyondan sonra sakatlandı. Kasında yırtık tespit edilen Sunu’nun üç hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Saffet kürekçi 01 Ocak 1970 02:00

    Hocaya güvenin işini iyi yapıyor