Spor Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 18:15

Altıparmak: İnşallah Süper Lig’e çıkacağız

Altıparmak: İnşallah Süper Lig’e çıkacağız
Spor Toto 1. Lig Play-Off ikinci maçında Erzurumspor deplasmanda Ümraniyespor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Ümraniyespor’u 2-1 mağlup ederek 2 maç sonunda Spor Toto 1. Lig Play-Off Finali’ne yükselmeyi başaran BŞB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “İnşallah Süper Lig’e çıkacağız” dedi.

Spor Toto 1. Lig Play-Off ilk maçında sahasında Ümraniyespor’u 4-3 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ikinci maçta rakibini deplasmanda 2-1 yenerek finale yükselmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Çok mutluyuz. Çok istediğimiz, arzu ettiğimiz finali yakaladık. Emeği geçen herkese, en büyük emeği olan futbolculara teşekkür ediyorum. Maçın başından sonuna kadar ne istediysek uyguladılar. İlk maçta galip gelmek çok önemliydi. Rakibin özellikle gol atmaya ihtiyacı vardı. Nasıl oynayacaklarını bilerek önlemlerimizi aldık. Çok istediğimiz galibiyeti elde ettik. Bizim için tesadüf olmadı. Bunu çok hak etmiştik. 7-8 haftalık çıkışımızla finali hak etmiştik. Burada 90 kişi de olsa bizimle olan taraftarlarımıza, bütün sevdiklerimize, başkana, personele, herkese finalimiz hayırlı olsun. İnşallah cumartesi günü kutlamanın en büyüğünü yapıp Süper Lig’e çıkan takım olacağız” ifadelerini kullandı.

Bayram Bektaş: “Bursa'da olmayı hak ettik ama olmadı”

 Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Finali’nde BŞB Erzurumspor’a elenen Ümraniyespor’da Teknik Direktör Bayram Bektaş, karşılaşmanın ardından konuştu.

Deplasmandaki karşılaşmayı 4-3, sahasındaki mücadeleyi de 2-1 kaybeden Ümraniyespor’da Teknik Direktör Bayram Bektaş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erzurumspor’u tebrik ederek sözlerine başlayan Bektaş, “Finalde başarılar diliyorum. Gönül isterdi ki Bursa’da yerimizi alalım. Çünkü bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Futbolcuların bütün sezon gösterdiği performansın hakkı Play-off finaliydi ama olmadı. Bugünkü maç, geçmişte yaşadığımız maçlardan birisiydi. Topa sahip olan, oyunu yönlendiren taraf olmamıza rağmen, bütün sezon yaşadığımız sıkıntının tekrarını yaşadık. Rakibin 1. Bölgesinde beceriksiz kaldık. Bütün sezon yakarışımız buydu. Ligde en çok gol pozisyonuna giren takımız ama yüzdeye vurduğumuz zaman etkisiz kalıyoruz. Bu da sonuçlara etki ediyor. İstediğiniz kadar topa sahip olun, istediğiniz kadar orta yapın, sonuçlandıramadığınız zaman böyle oluyor. Bugün rakip 2 pozisyondan 2 gol buldu. Daha dikkatli olmalıyız. Ben futbolcularımdan, camiadan, kulüpten çok memnun kaldım. Çalışanımızdan, başkana kadar herkesten Allah razı olsun. Herkes elinden geleni yaptı ama olmadı. Bugün noktaladık. Ligimizi daha iyi hale getirmek için her maç koşturdunuz, sizlere de teşekkür ederim. Sezon bitti, bunları söylemeden geçemedim. Önümüzdeki sezon ne gösterir hep beraber göreceğiz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.