Spor Haber Girişi : 04 Mart 2018 15:30

Altıparmak: Deplasmanda 1 puan önemliydi

Altıparmak: Deplasmanda 1 puan önemliydi
Spor Toto 1. Lig 25. haftasında İstanbul Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan İstanbulspor-B.B. Erzurumspor karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Lig 25. haftasında İstanbul Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan İstanbulspor-B.B. Erzurumspor karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Tamer Avcı: “Play-off yolunda devam ediyoruz” 

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, play-off yolunda sonuna kadar devam ettiklerini dile getirerek, oyuncularıyla gurur duyduklarını ifade etti. 

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok güzel bir mücadele seyrettiklerini ifade eden Avcı, “Gördüğünüz gibi oyunun başında 1-0 yenik duruma düştük. Beraberlik sağladık. Nizami bir gol attık hakem golümüzü göremedi. Devre 1-1 bitti. İkinci yarı rakip öne geçti. Kazanmak için gelmişlerdi. Biz de kazanmayı çok istiyorduk. İkinci yarı 4 net gol pozisyonumuz var. Maçlar devam ediyor. Biz play-off yolunda sonuna kadar devam ediyoruz. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

İbrahim Halil Çolak’ın sakatlığı ile ilgili konuşan Avcı, başarılı futbolcunun yaklaşık 6 hafta forma giyemeyeceğini belirterek, bu zamanın tedavi sürecine göre değişebileceğini söyledi. 

Mehmet Altıparmak: Deplasmanda 1 puan önemliydi” 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Önemli olan deplasmandan 3 puan almaktı onu alamadık ama 1 puan almak da önemli” dedi. 

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ifade eden Altıparmak, “Pozisyonlara girdik, değerlendiremedik. İkinci yarıda tekrar öne geçtik, rakip üstümüze müthiş geldi. Önemli olan deplasmandan 3 puan almaktı onu alamadık ama bir puan da önemliydi. Şimdi Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Taraftarımız da kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurdu ve bizi destekledi, onlara teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.