Spor Haber Girişi : 04 Aralık 2017 20:32

Altıparmak: Sahamızda 2 puan kaybettik

Altıparmak: Sahamızda 2 puan kaybettik
TFF 1. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen BB Erzurumspor ve Manisaspor haftanın son maçında 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.
Erzurumajans-TFF 1. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen BB Erzurumspor ve Manisaspor haftanın son maçında 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Grandmedical Manisaspor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan maç sonunda yaptığı değerlendirmede, "Bugün 3 puan için sahaya çıktık maçın sonunda 1 puan aldığımız için de mutluyuz. İki takım da sahada iyi mücadele etti. İki takımı da kutlamak gerek. Arada puan farkı olduğu için 3 puan bizim için önemli. 1 puan da bizi mutlu etti" dedi.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise değerlendirmesinde, "Sahamızda 2 puan kaybettik. Maçtan sonra bizim üstünlüğümüzle geçti. Taraftarımıza 3 puan armağan etmek isterdik. Bir hafta boyunca rakibimizin 1-9-1 taktiğiyle oynayacağını biliyorduk. Öne geçtik basitçe amatörce bir gol yedik. Kazanma arzumuz üst düzeydeydi. İlk yarı maçı koparabilecek pozisyonlarımız vardı. Gol safhasında son 3 maçta sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncularımı istek ve arzularından dolayı kutluyorum. Önümüzdeki Adana Demirspor maçına hazırlanacağız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Semih okcu 01 Ocak 1970 02:00

    Acilen tff transfer dönemi yasağında olduğu gibi yılda en fazla 2 antröner uygulamasına geçmeli..! 3 haftada 3 beraberlik için hoca değişiliyor sorgulayan yok..

  • emre sönmez 01 Ocak 1970 02:00

    haftalardır ondan bundan 1 er puan almış ve mutlu olmuş teknik direktör portreso bravo 👏👏

  • Vzcz 01 Ocak 1970 02:00

    Şu takıma adam gibi şut buran 10 numara alın

  • Dadaş osman 01 Ocak 1970 02:00

    2. Ligde başarılar bberzurum yazıklar olsun bu duruma getirenlere Lokman , Ozan, Abdülkadir, Murat Gürbüzerol Bal Liginde bile oynayamaz acil