Spor Haber Girişi : 15 Kasım 2017 17:15

Altıparmak: Ligin başı değil, sonu daha önemli...

Altıparmak: Ligin başı değil, sonu daha önemli...
B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, oyun kriterinde hücumu seven bir hoca olduğunu belirterek, takımının belki çok gol yiyen ama aynı zamanda da çok gol atan takım olacağını söyledi.
Erzurumajans-Orhan Bozkurt'un haberi-B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, oyun kriterinde hücumu seven bir hoca olduğunu belirterek, takımının belki çok gol yiyen ama aynı zamanda da çok gol atan takım olacağını söyledi. Teknik Direktör Altıparmak, "Basınımız ve taraftarlarımızdan destek bekliyorum" dedi.

''HEDEFİMİZ LİGİN EN ÜST SIRALARI  İYİ BİR KADROMUZ VAR... '' 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Tesislerinde beraberinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Demir ile basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya gelen B.B Erzurumspor Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Şu anda tek sorun bazı oyuncuların istenilen düzeyde olmaması. Bir de bazı oyunculardaki özgüven eksikliği. İlk yarıda kalan 6 hafta süre içerisinde performans eksikliği bulunan oyuncuları göreceğiz. Daha doğrusu onlardan patlama bekliyorum. Devre arası için transfer politikamızı da bu 6 hafta belirleyecek. Öncelikli burada işim adaletli olmak. Kim iyiyse o oynayacak. Yaşı ne olursa olsun sahada en iyisi olacak. Elbette ki bir hedefimiz olacak. Üst sıralara tırmanmak için biz elimizden gelen yapacağız. Sadece burada taraftarın biraz sabırlı olması gerekiyor. Zaten bir maça sadece Erzurum'da oyuncular değil, basın ve taraftarımızın da hazırlanması gerekiyor. Ben hücum futbol oynatmayı severim. O yüzden de benim takımım çok gol yer ama çok da gol atar.'' dedi. 

''ÜMRANİYESPOR'UN ZAAFLARINI DA ARTILARINI DA BİLİYORUM''

Cumartesi günü oynayacakları Ümraniye maçında iç saha avantajını taraftarlarıyla birlikte kullanmak istediklerini ifade eden Teknik Direktör Altıparmak, "Her şeyden önce çok sabırlı bir takımla oynayacağız. Ben Elazığ'dayken de bu takımla oynadım ve 90 artı 5'de yediğimiz golle onlara yenildik. Elbette ki o takımın zaafları da var ve o zaafları kullanmak isteyeceğiz. İnşallah Cumartesi günü üç puan alarak başlamak istiyoruz.'' diye konuştu.

B.B Erzurumspor'da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Altıparmak, tesis anlamında kulübün çağ atladığını kaydederek "Özellikle bütün takımlar için söylüyorum kamp için burası dururken Avrupa'ya gitmek aptallık olur. Bu önemli hizmetle tesisleri kazandıran Onursal Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyorum" diye konuştu

''ŞAMPİYONLUKTA ASLAN PAYI TARAFTARIN''

 Altıparmak, "Özellikle şampiyonluklarda aslan payının taraftarda olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu ligde de Erzurum taraftarının gücünü rakiplere karşı hissettirmesini istiyorum. İnanıyorum ki, taraftarlarımız tribünleri doldurarak yapacakları tezahüratlarla rakipleri boğacaklar. Bu sezon takımın iç sahada oynadığı İstanbul ve Denizli galibiyetlerinin de taraftar desteği ile kazanıldığı bir gerçek" dedi.

''LİGİN BAŞI DEĞİL SONU DAHA ÖNEMLİ''

Bugüne kadar çok sayıda takımda futbol oynadığını ve teknik direktörlük yaptığını belirten Altıparmak, "Benim için lige nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemli.  Benim şu an elimde bulunan futbolcularımın hepsi değerli, biz eğer sahaya 11 kişi ile çıkıyorsak, demek ki, eksiğimiz yok. Tabi ki, bir futbolcu ön plana çıkıp ilk onbirde forma alabilir, ama  o forma alamayan futbolcu da kendisini gösterip, ilerisinde o formayı alabilir. Biz artık Erzurumspor olarak önümüze bakıyoruz, kalan maçlarda özellikle iç saha müsabakalarında taraftar avantajını da kullanıp, iyi iddialı bir konuma gelmek istiyoruz. Artık geride kalan 11 haftaya bakmadan, yeni bir sayfa açarak devam edeceğiz" dedi.

''YÜREĞİ İLE OYNAYAN GENÇ FUTBOLCULAR VAR''

U21 Yaş Takımı ile hafta sonu hazırlık maçı yaptıklarını belirten Teknik Patron Altıparmak, "Bazı maçlarda U21 ile müsabakalarımız aynı saatlere denk geliyor. Onun için oradaki arkadaşlarında durumunu görmek istedik. Çeşitli periyotlarda oradaki arkadaşlarımızdan 2-3 tanesi bizimle çalışacak. Onlarla ilgili kararlar vereceğiz. Çünkü Doğuda yüreği ile oynayan genç futbolcular var. Biz de BB Erzurumspor olarak bu gençleri tarayacağız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • habib baltacıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    sayın hoca tff de kurtlar sofrası çok gol yediğiniz zaman orda af edilmez sonuçlarla karşı karşıya kalırsınız gerisinizi siz iyice düşünün sonunda kulübümüz vede siz sükutu hayele düşmiyelim ???!!!