Alkışlar Ahmet Yıldırım'a...

En son 4 maçlık seriyi sezon başlarında yakalamıştı BB Erzurumspor... Ardından inişli çıkışlı bir grafik...

"Kolay" gözüyle özellikle de kendi evinde kaybedilen puanlar...

Bu psikolojiyle Kazım Karabekir stadyumuna akın etmişti taraftar...

Kolay değil!

geçen sezonki şampiyonluk ardından ilk kez çıtığı 2.Ligde artık zirvenin sahibiydi Dadaşlar...

Hemde en iddialı bir şekilde...

Maçın başlamasıyla oyunun kontrolünü hemen BB Erzurumspor'a veren ve 11 kişiyle kendi yarı sahasında kapanan bir Ofspor vardı. 

2. Bölgede topla oynasın ama 3. Bölgeye yaklaştırmayalım mantalitesi Karadeniz ekibinin maça 1 puan için geldiğinin ispatıydı...

Baskılı başlayan BB Erzurumspor kalabalık savunmayı aşmakta zorlandı. Nitekim 11.dakikada gelen gol kornerden doğan karambol sonucunda geldi. Ardından Ersel'e yapılan faulü  hakem Yaşarcan Temizel'in es geçmesi sonucu Onur'un bireysel çabasıyla getirip attığı şık gol geldi. 

İkinci yarının başlamasıyla BB Erzurumspor baskısı kaldığı yerden devam etti. Ancak Ferit'in yapmış olduğu hareket ve sonrasındaki kırmızı kart bütün planları alt üst etti. O esnada herkesin aklına aynı soru geldi "acaba?"  Ancak 10 kişi kalmasına rağmen cesur oyunundan ödün vermeyen Ahmet Yıldırım Mehmet ve Nobre ikilisini oyunda tuttu. Belki Türkiye'de on hocadan dokuzu bir kişi eksik olunca forvetteki ikiliden birisini alır. Heleki bu oyuncular statikse...

Ancak Ahmet Yıldırım sezonun en kritik hamlesini yaptı ve karşılığını 3 puanla aldı. Hemde ne 3 puan...

Rakipler öndeyken sen kendi evinde 1-1 giriyorsun son dakikalara...
üstelik 10 kişisin...

Ve Nobre'nin gelen golü... 

Bayram yeri gibi Erzurum Kazım Karabekir stadyumu... 

Gol den  sonra sportif Direktör Mustafa Soleyi rakip kale arkasından koşarak gelirken gördüm en son... 

Yedek kulübesi maraton tribününün önünde...

Rakiplerin kaybettiği hafta son dakika golüyle kazanıyorsan bu gol bazı şeylerin habercisidir.

Bu soğuk günde alınan galibiyetle ve oynadıkları mücadeleci futbolla içimizi ısıtan futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ve tabiki alkışlar Ahmet Yıldırım'a bu 3 puan onun cesur futbolunun eseridir.

Haftaya İstanbul maçı...

Bu maçta puan kaybetsen onu kazanman farz olacaktı ancak bu skordan sonra vacip... O maç yenemiyorsan yenilmeyeceksin felsefesinin ortaya koyulması gereken bir maç. 

Son haftalarda başarılı Futboluyla dikkat çeken Ersel Aslıyüksek kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım ciddi değildir. Ersel in Erzurum'a, Erzurum'un Ersel'e ihtiyacı var.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gurbetci dadas diyorki... 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumspor sampiyon olamaz ise stadyum zemini kotu oldugu icin birde son sozum kardelen tv benim telefonum kamerasi 4k ama kardelen tv hd bile gecemedi

  • Dadaş dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Neden tivibuda kardelen yok. Bu çok büyük bir ayıp bizim için. Dadaşın sesini nasıl duyuracaksınız.

  • KENAN GENÇ 01 Ocak 1970 02:00

    kendi yerel televizyonumuz takımımıza yeterince zaman ayırmıyor.daha çok röportaj,yorum ve maç özetlerinin yayınlanmasını istiyorum.stadın zemini hiç de iiyi değil geçen sene daha iyiydi.görüntü kalitesi hiçte iyi dağildi.skorbort neden çalışmıyor.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    KENDİ YEREL TELEVİZYONUMUZ KARDELEN TV TAKIMIMIZA YETERİNCE ZAMAN VE DEĞER VERMİYOR.DAHA ÇOK YORUM VE TEKNİK ADAM VE YÖNETİMLERLE YAPILAN RÖPORTAJ VE SPOR İÇERİKLİ PROĞRAMLAR İSTİYORUZ.STADIN ZEMİNİ İYİ DEĞİL GÖRÜNTÜ BOZUKLUĞU YARATIYOR.

  • DENiZ Sertoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Ersel o golleri kacırmasa daha iyi olacak Ferit in Kemal'in sinanin Nobre'nin Mehmet'i n iyiliği ? Ersel gider Serdar gelir