Siyaset Haber Girişi : 01 Mart 2015 11:09

Ali Mete: Durmak yok, bize koşmak yakışır

Ali Mete: Durmak yok, bize koşmak yakışır
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, teşkilatların tamamını en az ikişer defa ziyaret etti.
Erzurumajans-Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, teşkilatların tamamını en az ikişer defa ziyaret etti.

Mete teşkilatların yanı sıra kentteki Sivil Toplum Kuruluşları, basın kuruluşları, Kanaat önderleri, yatırımcıları ve eğitim kurumlarını da ziyaret ederek istişare etti.

Ziyaretleri kapsamında birlikteliğin gücüne vurgu yapan Aday Adayı Ali Mete, "Bizi bekleyen parlak başarılara, birlikteliğin gücüyle erişilebileceğini" ifade etti.

İlçe ziyaretlerinde esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyen Mete, "Siyaset sadece seçim dönemlerinde yapılmaz, her dönem halkımızın sorunlarını ve önerilerini dinleyerek başarılarımızı daha da artıracağız" dedi.

AK Parti'nin toplumun tüm kesimleri ile samimi işbirliğinin ülkemiz açısından zenginlik olduğunu söyleyen Mete, "Sözü olanı dinleriz ve karar aşamalarında makul talepleri ciddiyetle ele alır ve gereğini yaparız. Partimiz ülkemizi büyüttükçe, milletimiz de partimizi büyütmektedir. Ülkemizi büyütme konusundaki kararlılığımız artarak sürecektir. Partimizin ülkemizi büyütme konusundaki kararlığına paralel olarak milletimiz de her seçimde olduğu gibi partimizi büyütmeye devam edecektir" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.