Bölge Haber Girişi : 18 Mayıs 2010 00:01

Aksak muhtarların sorunlarını dinledi!..

Aksak muhtarların sorunlarını dinledi!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, muhtarların sorunlarının dinledi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, muhtarların sorunlarının dinledi.
AK Parti il binasında düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye İlçe Başkanı Ali Korkut ve Yakutiye Belediyesine bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Toplantıda muhtarlar mahalleleriyle ilgili sıkıntıları dile getirirlerken Milletvekili Aksak, sıkıntıların en azamiye indirilebilmesi için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Aksak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bu toplantımızı siz muhtarların sorunlarını dinlemek için yaptık. AK Partide almış olduğum görevle ilgilide bire bir sizlerle yüz yüze görüşmek istedim. Yerel siyasete değil genel siyasete değineceğim. Ankara’da sizler için ne yapabiliriz. Mahalle ve köylerimizin yollarla ilgili sıkıntıları var. Havaların düzelmesiyle mahalle ve köy yollarıyla ilgili sorun kalmayacak”.
Bazı mahallelerde çalışmaların başladığını dile getiren Aksak, muhtarlara “Mahalle ve köylerde vatandaşın ilk önce ulaşacağı kişiler sizlersiniz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.