Bölge Haber Girişi : 08 Mart 2011 13:35

AKP'li kadınlar kadınlar gününü kutladı!..

AKP'li kadınlar kadınlar gününü kutladı!..
AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığı kadınlar günü dolayısıyla çeşitli etkinliler düzenledi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığı kadınlar günü dolayısıyla çeşitli etkinliler düzenledi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esma Kişioğlu, 8 mart dünya kadınlar gününü kutlayarak iktidarları döneminde kadın haklarına büyük önem verildiğini kaydetti. Kişioğlu, partisinin kuruluşundan itibaren her kademede kadına yer verdiğini, kadın kollarına son derece önem verdiğini bildirdi.

AKÇİL MESAJ YAYINLADI

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Akçil’de yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Dünyada yaşanan birçok olumsuzluğun sebepleri arasında kadın yoktur ama çözüm yollarının tamamında yer alır. Artık kadın deyince sadece sorunlar, şiddet, haksız rekabet, yanlış töreler hatırlanmamalı. Topyekun bir zihniyet değişikliği gerekmektedir.

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın da belirttiği gibi, 'kadına karşı ayrımcılık ırkçılıktan daha tehlikeli ve ilkel bir anlayıştır'. AK Parti'nin ısrarla kadınların siyasi katılımına vurgu yapması, kadın haklarını geliştirmeye özen göstermesi, tam da Türkiye'nin vicdanı olmak istediğimiz içindir.

Kadına karşı pozitif ayrımcılıkla önemli mesafeler kaydedilmiştir. AK Parti kuruluşundan itibaren her kademede kadına yer vermiş, kadın kollarına son derece önem vermiştir. Ancak daha yeterli olması için çalışmalar devam etmektedir. AK Parti döneminde Ceza Kanunundan İş Kanununa kadar kadınlara yönelik birçok düzenleme yapılmıştır. Bunlar tabi ki her alanda kadınlarımızı ve ailemizi rahatlatmak için yapılan düzenlemelerdir. Daha güzellerini gerçekleştirmek ümidiyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.