Bölge Haber Girişi : 07 Şubat 2010 00:59

AKP'li gençlerden Durmuş'a kırmızı kart!

AKP'li gençlerden Durmuş'a kırmızı kart!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Gençlik Kolları üyeleri, TBMM'de yaşanan olaylar nedeniyle eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'a, 'kırmızı kart' gösterdi.

Erzurum Ajans-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Gençlik Kolları üyeleri, TBMM’de yaşanan olaylar nedeniyle eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş’a “kırmızı kart” gösterdi.
Parti binasında bugün basın toplantısı düzenleyen AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Bakan Akdağ’ı savunarak eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş’a “kırmızı kart” gösterdiler.
Basın açıklaması yapan AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu, TBMM’de Çalışma Bakanlığı’nın çalışmalarının değerlendirilmesi ve tartışılmasının olduğu bir oturumda MHP milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş tarafından konu ile ilgili olmayan, tamamen ilgisiz bir konunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşinin eşinin ve kabine üyelerinin eşlerinin giyim, kuşamlarının gündeme getirildiğini ifade ederek gerginliğe yol açtığını ileri sürdü.
Tarıkdaroğlu, “AK Parti’yi dini istismarla suçlayanların bugün meclis kürsüsünden maskelerinin düştüğünü tüm Türkiye görmüştür. Erzurumun değil tüm Türkiye’nin gönlüne girmiş olan Sağlık Bakanımız Recep Akdağ için kullandıkları çirkin ifadeleri çok talihsiz buluyoruz. Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin ve bu hizmetlerden milletimizin istifadesinin Osman Durmuş’un sağlık bakanı olduğu dönem ile Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’ın dönemini incelemesini tavsiye ediyorum. Hayatta her insan hata yapabilir. Yaptığı
hatadan dolayı pişman olabilir. Biz Osman Durmuş’tan özür dilemesini bekliyoruz. Eğer bunları yapmazlarsa bu millet hatasından pişmanlık duymayanlara kırmızı kart gösterecektir” ifadelerini kullandı.
Daha sonra toplantıya katılan tüm Gençlik Kolları üyeleri ceplerinden çıkardıkları “kırmızı kartlar” ile Osman Durmuş’a “kırmızı kart” gösterdiklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.