Siyaset Haber Girişi : 26 Ağustos 2016 17:20

AKP'li gençten Kemal Kılıçdaroğlu klibi!

AKP'li gençten Kemal Kılıçdaroğlu klibi!
Birçok kez hazırladığı AKP klipleriyle gündeme gelen Osman Doğan isimli genç bu kez Kemal Kılıçdaroğlu için klip hazırladı.
Erzurumajans-Birçok kez hazırladığı AKP klipleriyle gündeme gelen Osman Doğan isimli genç bu defa Artvin'de PKK'nın saldırısına uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardağlu için klip hazırladı. Klip kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Artvin'e giderken teröristler tarafından saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Türkiye'nin her yerinden destek mesajları geliyor. Kılıçdarıoğlu'na hazırladığı kliple destek verenlerden biri de Osman Doğan oldu. Daha önce Ak Parti hazırladığı kliplerle bilinen Doğan'a sosyal medyadan da destek geldi. Klipte Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitinginde okuduğu şiirin görüntüleri, CHP konvoyuna düzenlenen saldırıdan görüntüler, 15 Temmuz darbe girişiminde halkın direnişinden görüntüler de bulunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.