Bölge Haber Girişi : 11 Ağustos 2010 01:19

AKP İl Başkanı Kılıç'tan kimlik uyarısı!..

AKP İl Başkanı Kılıç'tan kimlik uyarısı!..
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, nüfus cüzdanlarının üzerinde TC kimlik numarası olmayanları uyardı.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, nüfus cüzdanlarının üzerinde TC kimlik numarası olmayanları uyardı.

Kılıç, AK Parti İl binasında düzenlendiği basın toplantısında, 12 Eylül'de yapılacak Anayasa değişikli referandumunda oy kullanacakların nüfus cüzdanlarının üzerinde TC kimlik numaralarının olması gerektiğini söyledi.

Nüfus cüzdanın üzerinde TC kimlik numarası bulunmayanların acilen nüfus müdürlüğüne gidip, kimliklerini değiştirmelerini isteyen Kılıç, 'Referandum gerçekten çok önemli. Onun için de vatandaşlardan isteğimiz eğer nüfus cüzdanlarının üzerinde TC kimlik numaraları yoksa gidip, nüfus cüzdanlarını değiştirsinler. Ehliyetle gidenler oy kullanamayacak' dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Ağustos'ta Erzurum'a geleceğini de dile getiren Kılıç, 'Erzurum'un vereceği mesaj çok önemlidir. Türkiye'de Erzurum referans bir şehirdir. Geçmişte bayrak mitingleri düzenlediği zaman, Erzurum'un çok kuvvetli bir şekilde verdiği mesajı, hem Türkiye'nin hem de siyasi partilerin çok önemsediğin herkes biliyor' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.