Bölge Haber Girişi : 22 Ağustos 2010 02:02

AKP gençlik kollarında yeni dönem!..

AKP gençlik kollarında yeni dönem!..
AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığına Hacımüftüoğlu getirildi. Gençlik kolları Başkanı Zafer Tarıktaroğlu'nun askere gitmesiyle boşalan başkanlık koltuğuna Fazıl Hacımüftüoğlu görevlendirildi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığına Hacımüftüoğlu getirildi. Gençlik kolları Başkanı Zafer Tarıktaroğlu’nun askere gitmesiyle boşalan başkanlık koltuğuna Fazıl Hacımüftüoğlu görevlendirildi. Hacımüftüoğlu, AK Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısında, “2002 yılında halkımızın büyük bir teveccühü ile iktidara gelen partimiz, 8 yıllık iktidarı boyunca eğitimden adalete emniyetten temel hak ve özgürlüklere kadar geniş bir yelpazede birikmiş olan ülkemizin problemlerini çözmeye kararlıkla devam etmektedir” dedi. Hacımüftüoğlu daha sonra şunları söyledi; “Ülkemizin ve şehrimizin ihtiyaçlarını göz ardı etmeyen, milletimizin sesine sağır kalmayan AK Parti iktidarı sayın Başbakanımızın liderliğinde Türkiye’yi özgürlük ve medeniyet limanına çıkarmaya karar vermiş, Türkiye’de istikrarı ve güveni kalıcı bir biçimde tahkim etmiştir. Bu hizmet kervanında partimizin dinamizmini oluşturan gençlik teşkilatları da büyük bir heyecan ve özveriyle ülkemizin dört bir yanında çalışmalarına devam etmektedir. Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum teşkilatı olarak partimizin kuruluşundan bu yana şehrimize, halkımıza, birlik ve beraberliğimize hizmet ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bu hizmet yarışında binlerce genç kardeşimiz AK Parti saflarında yer aldı. Çok büyük çaba sarf ettiler. Son olarak kendisiyle halef-selef olduğumuz sayın Zafer Tarıkdaroğlu’da vatani görevini yapmak üzere askerlik ocağına teslim olmuştur. AK Parti Erzurum Gençlik Kolları olar kendisine çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, vatani vazifesinde hayırlı başarılar diliyoruz. İl başkanlığı, kadın kolları ve gençlik teşkilatıyla bir bütün olan Erzurum AK Parti ailesi önümüzdeki referanduma ve 2011 genel seçimlerine büyük bir hassasiyet ve özveriyle çalışmaktadır. Bu yoğun tempoyla çalışmakta olan teşkilatımızın boşalan gençlik kolları başkanlığını doldurmak ve hızla ilerleyen referandum sürecinde gençler arasındaki koordinasyonu diri tutmak maksadıyla teşkilat içi mülahazalar başlatılmış ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanıyla da yapılan görüşmeler neticesinde Erzurum AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevi bana tevdi edildi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde master yapıyorum. 2003 yılında AK Partiye katıldım ve çeşitli görevlerde bulundum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.