Spor Haber Girişi : 11 Temmuz 2017 13:15

Akhisar Belediyespor Palandöken'de güç depoluyor

Akhisar Belediyespor Palandöken'de güç depoluyor
Akhisar Belediyespor teknik direktör Okan Buruk, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'na günde 2 antrenman yaparak hazırlandıklarını, Palandöken Yaylası'ndaki ortamın takımına katkı sağlayacağını söyledi.
Erzurumajans-Akhisar Belediyespor teknik direktör Okan Buruk, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'na günde 2 antrenman yaparak hazırlandıklarını, Palandöken Yaylası'ndaki ortamın takımına katkı sağlayacağını söyledi.

Palandöken Yüksek İrtifa Merkezi'nde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Okan Buruk, 10 gün sürecek Erzurum kampında güç toplayacaklarını belirtti. Avusturya kampına kadar kadroyu tamamlamayı hedeflediklerine işaret eden Okan Buruk, Palandöken kampı ile ilgili olarak şöyle konuştu:

"Kampta 2 günümüz geçti. Geçen sene de Erzurum'da idim. Çalışma ortamı ve havanın sıcaklığı çok iyi. Güzel bir kamp ortamı. Çift antrenmanla günü geçiriyoruz. Lige en kısa zamanda hazır hale gelmeye çalışıyoruz. İlk bölümü 1 veya 2 hazırlık maçı ile geçirecez. Daha sonra hazırlık maçları oynacağımız kampa geçeceğiz. Hem mevcut kadro hemde bize katılacak olan oyuncularımız için burada iyi bir hazırlık dönemi bizi bekliyor. Bu ortamın bize çok büyük getirisi olacak. Takımımızın ilk planda geçen seneki kadrosunu korumaya çalıştık. Burada ufak tefek sıkıntı yaşadığımız oyuncularımız oluyor. Onları tekrar takımda tutmaya çalışıyoruz. Eğer onlarla anlaşamazsak yeni transferlere yöneleceğiz. Tabiki acele etmiyoruz. İyi oyuncular, hem bize katkı sağlayacak hem de takımıza. Hem kişilik olarak takımıza uyacak hemde oyuncu olarak bize katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız. Çok fazla acele etmiyoruz. En kısa zamanda bize katkı sağlayacak oyuncuları takımımıza kazandırırız."

AVUSTURYA KAMPI 22 TEMMUZ'DA

Yeşil siyahlı ekip, 22 Temmuz'da ikinci etap kamp için Avusturya'ya gidecek. Balıkesirspor'dan Eray Ataseven ve Denizlispor'dan Alperen Babacan'ı renklerine bağlayan Akhisar Belediyespor, Sporting Lizbon'dan kiralanan Miguel Lopes'in bonservisini aldı.

Zafer KUMRU/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.