Spor Haber Girişi : 07 Temmuz 2015 13:13

Akhisar Belediyespor Erzurum'da kampa girdi

Akhisar Belediyespor Erzurum'da kampa girdi
Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor 9 gün sürecek olan Erzurum kampına başladı.
Erzurumajans-Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor 9 gün sürecek olan Erzurum kampına başladı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki ilk antrenmanını yaptı. İlk idmanını gerçekleştiren ekip ısınma ve düz koşu çalışmalarıyla tamamladı. Yeşil-siyahlı ekipte yeni transferler Hasan Kapze ve Halil Çolak da ilk antrenmanda yer aldı. İlk günün güzel geçtiğini ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Çok güzel bir ortama geldik. Hem saha hem de hava koşulları olsun. Geçen yıl kulübümüz burada kamp yaptı. Gerçekten çok memnun kaldılar. 9 günlük bir kampımız var. Verimli geçeceğini düşünüyoruz. Verimli geçmesi için de gerekli olanaklar sağlanmış vaziyette" diye konuştu.

"SÜPER LİG'DE ÇITA YÜKSELTECEĞİZ"

Süper Lig'de çıta yükselteceklerini söyleyen Cihat Arslan, "Geçen sene ilk 12 içerisinde yer aldık. Bu sene de bir tık daha üst seviyeye geçebiliriz diye düşünüyoruz. Transferle beraber geçen seneki arkadaşlarla beraber güzel bir birliktelik sağlamak amacıyla hareket ediyoruz. Ondan sonra ligde kalitemizi yükseltip iyi bir yerlere gelmeye çabalayacağız" dedi.

Hasan Kabze ve Halil Çolak'ın katılımıyla daha da güçlendiklerini belirten Arslan, "Hasan ile Halil aramıza katıldı. Transferde panik yaparak çok acele etmiyoruz. Ekonomi olarak güçlü olmamız gerekiyor. Akhisar'ın en önemli özelliklerinden bir tanesi de ekonomiyi iyi yöneten bir kulüp olması. Biz bunun dışında çok fazla ekstralara giderek kulüp yapısını bozmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılacak transferlerle ilgili de konuşan Cihat Arslan, "Şu an için 4 yabancımız var. 4 tane daha yabancı alacağız ya da yerli oyuncularla önemli mevkilere takviyeler yapacağız. Kalede bir yabancı bekliyoruz. Bunun yanı sıra stoper ve ön tarafta santrafor 4 oyuncu alacağız inşallah" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.