Bölge Haber Girişi : 08 Şubat 2010 10:38

Akdağ'a destek cephesi büyüyor!..

Akdağ'a destek cephesi büyüyor!..
Ak Parti Oltu İlçe Başkanlığı, mesleki ve sivil toplum temsilcileri MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı'nın, Erzurum Milletvekili ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ için; "Karikatür Sağlık Bakanı" ve "ıskartaya ayrılmış"gibi yakıştırmalarda bu

Erzurum Ajans-Ak Parti Oltu İlçe Başkanlığı, ilçedeki mesleki ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Oltu Ticaret ve Sanayi Odası’nda ortak bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda; Ak Parti Oltu İlçe Başkanlığı, mesleki ve sivil toplum temsilcileri MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı’nın, Erzurum Milletvekili ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ için; “Karikatür Sağlık Bakanı” ve “ıskartaya ayrılmış” gibi yakıştırmalarda bulunmasına tepki gösterdi.
Mesleki ve sivil toplum temsilcileri adına da bir açıklama yapan Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, “Sağlık Bakanımız için oldukça yakışıksız ve mesnetsiz bir yakıştırmada bulunan Bölükbaşı’nı kınıyoruz.” dedi.
Mesleki ve sivil toplum kuruluşları adına da konuşan Demir, “Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ için; ‘Karikatür Sağlık Bakanı’ ve ‘Iskartaya Ayrılmış Bakan’ gibi, siyasi ahlak ve etikle bağdaşmayan yakıştırmalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı’nı kınadığımızın bilinmesini istiyoruz. Türkiye’de sağlık alanında devrim niteliğinde reformlar yapmış olan Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ, insanları hastane kapılarında çile çekmekten kurtaran projelerin baş mimarı olmuştur. Atılan bu cesur adımlardan dolayı takdir edilmesi gereken bir bakandan bahsedilirken, siyasi üsluba yakışmayan bir tarz seçilmiş olması, üzüntü vericidir. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, sözünden hareketle ” değerlendirdiğimiz bu provokatif ve gerçek dışı açıklamalar tüm Oltuluları derinden üzmüştür. Yapılan bu çirkin yakıştırmayı sahibine iade ederken, Türk siyasetine Dadaş markasını vuran ve herkesimin takdirine mazhar olan değerli Sağlık Bakanımızın her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini tüm kamuoyuna ilan ediyoruz.” şeklinde konuştu.
OTSO binasında düzenlenen basın toplantısında başta Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek olmak üzere Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nusret Zengin, OTSO Başkanı Baki Karaca, OTSO Meclis Başkanı Hamza Erdem, Oltu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Samih Türkan, Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.