İlçeler Haber Girişi : 12 Haziran 2018 15:19

Akdağ ve Bulutlar, vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu

Akdağ ve Bulutlar, vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu
Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Palandöken Belediyesi'nin iftar çadırlarına konuk oldu.
Erzurumajans-Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Palandöken Belediyesi'nin iftar çadırlarına konuk oldu.

Başkan Bulutlar'la birlikte iftar yemeğini vatandaşlarla beraber yiyen Akdağ, Erzurum'da Ramazan ayının belediyelerin de katkısıyla bambaşka bir iklime büründüğünü söyledi.

 

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, 24 Haziran da yapılacak olan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Temasları kapsamında Palandöken Belediyesi'nin Solakzade Camii bahçesinde geleneksel hale getirdiği iftar sofrasına konuk olan Başbakan Yardımcısı Akdağ, vatandaşlarla bir araya gelmekle kalmadı, orucunu da yine vatandaşla birlikte açtı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu’nu da eşlik ettiği iftar yemeğinde Ramazan ayının anlam ve önemine değinen Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Erzurum'da belediyelerimizin katkıları sayesinde Ramazan ayının güzellikleri katlanarak artıyor" dedi.



Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar da, gelenek haline getirdikleri iftar sofrasını her yıl aynı noktada kurduklarını dile getirerek, "Bu sofrada her gün 2 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Bunun dışında ihtiyaç sahibi olan yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın evlerine dahi iftar ve sahur yemeği ulaştırıyoruz. Yine tespitlerimiz doğrultusun da ihtiyaçlı ailelerimize alışveriş çeki hediye ediyoruz. Ramazanı bereketi bir başka güzel oluyor" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.