Bölge Haber Girişi : 28 Ekim 2010 00:01

Akdağ seçim çalışmalarını başlattı!..

Akdağ seçim çalışmalarını başlattı!..
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, genel seçimlere yaklaşık 8 ay kaldığını belirterek, Erzurum'da çalışmalara başlandığını açıkladı.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, genel seçimlere yaklaşık 8 ay kaldığını belirterek, Erzurum'da çalışmalara başlandığını açıkladı.

Toplantılara katılmak ve bazı kamu çalışmalarını incelemek üzere Erzurum'da bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret ederek brifing aldı. Daha sonra AK Parti il binasına geçen Bakan Akdağ, burada partililere seslendi.

Erzurum teşkilatının referandumda kıymetli çalışmalar yaptığına değinen Bakan Akdağ, yaklaşık 8 ay sonra yapılacak genel seçimlere dikkat çekti. Erzurum'da genel seçim çalışmalarını başlattıklarını kaydeden Bakan Akdağ, "Referandumda kıymetli iş yaptınız, ama AK Partili olmanın zor tarafları da var. Bir iş bitti diğeri başladı, artık seçim çalışmalarını Erzurum'da başlatıyoruz. Teşkilatımızla gönül bağlarımızı kuvvetlendirmeye devam ediyoruz. Erzurum'da çıtamızı yüksek tutuyoruz. Erzurum olarak ilk 3'e giremedik mi kendimizi başarısız sayıyoruz. Bugüne kadar bu hiç olmadı. İki büyük genel seçim geçirdik, ikinci olduk. Referandumda da büyükşehirler arasında birinci olduk. Seçimde hedefimiz Türkiye birinciliği, ama üçüncülüğe de razı oluruz. 'Halka hizmet ederseniz karşılığını alırsınız' bizim siyasetten öğrendiğimiz budur." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.