Bölge Haber Girişi : 28 Ağustos 2010 02:19

Akdağ: Beni, Başbakan'a mahcup etmeyin!..

Akdağ: Beni, Başbakan'a mahcup etmeyin!..
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aşkale ilçesinde referandumda Erzurum'dan yüzde 75-80 oranında 'evet' oyu çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aşkale ilçesinde referandumda Erzurum'dan yüzde 75-80 oranında 'evet' oyu çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi. Akdağ, "Sayın Başbakan bana çalışmaların nasıl gittiğini sordu. Ben de 'Efendim, biz Erzurum'u oylamada birinci yapacağız' dedim. Bu bakanınızı, bu kardeşinizi mahçup etmeyin. Biz Erzurum'u bu oylamada en yüksek evet oyuyla birinci çıkarmalıyız. Çünkü Erzurumlu tarihi boyunca hürriyetin yanında durmuş, tarihi boyunca göğsünü siper etmiş. Bağımsızlığı için, hürriyeti için, vatanı için, albayrağı ilelebet dalgalansın diye. Bu günde üstümüzdeki bütün vesayetleri kaldırmak için hep beraber bu oylamada evet diyeceğiz" diye konuştu.

TATİLCİLERE UYARI

İstanbul, İzmir, Bursa gibi illerde oy kullanacakların şimdiden biletlerini almalarını öneren Bakan Akdağ, Şeker Bayramın birinci gün bayramlaşmalarını, ikinci gün oylarını kullanmak üzere yola çıkmalarını öğütledi. Bakan Akdağ, mitingdeki konuşmasında Pakistan'a yapılan yardımlara da değinerek 2 ayrı sahra hastanesi ve 42 personel gönderdiklerini, bir sahra hastanesi de göndereceklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.