Bölge Haber Girişi : 13 Eylül 2010 04:03

Akdağ, referandum sonucunu değerlendirdi!..

Akdağ, referandum sonucunu değerlendirdi!..
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, referandumda 'evet' oylarının yüksek çıkmasını halkın demokrasi ferasetinin yüksekliğine bağlayarak, evet oyu kullanan herkese teşekkür etti.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, referandumda 'evet' oylarının yüksek çıkmasını halkın demokrasi ferasetinin yüksekliğine bağlayarak, evet oyu kullanan herkese teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, referandum sonuçları hakkında açıklamada bulundu. Bakan Akdağ, halkın referandum süresinde demokratik olgunluğunu bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

Bakan Akdağ, referandum sonuçlarının resmi olarak açıklanmamasına rağmen medyadan takip ettiği kadarıyla 'evet' oylarının yüksek çıkmasının mutluluk verici olduğunu kaydetti. Vatandaşların sandık başına gitmesinin kendilerine büyük bir sinerji oluşturduğuna vurgu yapan Sağlık Bakanı Akdağ, "Erzurum'dayız, referandum sonuçları aşağı yukarı son noktasına doğru ortaya çıkmış oldu.
 
Gerçekten bütün Türkiye demokratik olgunluğunu, demokrasi konusundaki irfanını, ferasetini göstermiş oldu. Bu, Türkiye için mutluluk verici sonuçtur. Ben Erzurum'da son 10 günümü geçirdim inanılmaz heyecan, inanılmaz sinerji, halkla birliktelik. Aynı heyecanı burada doya doya yaşadık." dedi.


Erzurum'da yüzde 90'a yakın yüksek bir 'evet' oranı çıkmasını değerlendiren Bakan Akdağ, "Katılım yüzde 90'a yakın. Özellikle AK Parti dışındaki bütün partilere, Türk halkına şükranlarımı arz ediyorum. Erzurum'da da bu böyle oldu. Erzurum'da da hangi partiye oy vermiş olursa olsunlar böylesine ülke demokrasi meselesinde ortaya koydukları ferasete gerçekten şükranlarımı borçluyum. Çok çalıştık, çok gayret ettik, halkımızla bir araya geldik, milletimiz için, geleceğimiz için." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.