Siyaset Haber Girişi : 16 Mart 2017 15:45

AK Partili gençler referandum ziyaretlerini sürdürüyor

AK Partili gençler referandum ziyaretlerini sürdürüyor
AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Yarba, ekibini de yanına alarak ilçe ziyaretlerinde bulundu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Yarba, ekibini de yanına alarak ilçe ziyaretlerinde bulundu. 

Bir gün de üç ilçede ziyaretlerde bulunan Yarba, gençler tarafından coşku ile karşılandı. Dün Narman, Şenkaya ve Olur'da gençlerle buluşup genç esnafları ve köyleri ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıp güçlü Türkiye için "evet" sözü alan Yarba bugün de Tortum, Uzundere ve Oltu ilçelerine ziyarette bulundu.

Yönetimi ile birlikte il merkezinde tüm gençlere ulaşılması gerektiğini belirten Yarba, ilçelerde de tüm gençlere ulaşılmasının gerekliliğini söyledi ve ziyaret edilen ilçelerde kararsız gençlerle sohbet tadında görüşmeler sağladı.

Partili gençlerle de görüşmeler sağlarken; " Bu şehrin, bu ülkenin gelecekteki siyasetçileri bizler yani sizler olacaksınız. Heyecanınızı asla kaybetmeyin. Doğruyu iyi süzgeçten geçirin ve doğru kabul ettiğiniz konularda çıkın ve bu doğrunuzu sonuna kadar savunun. Doğrunuzu savunurken bir başkanınız olarak değil bir kardeşiniz olarak her daim yanınızda olacağımdan şüpheniz olmasın. Şimdi önümüzde bir referandum var ve ortak doğrumuz şüphesiz "Evet" olacaktır. Çalmadık kapı bırakmadan bu doğrumuzu herkese, bütün gençliğe anlatmak bizim en büyük görevimizdir ." diyen başkan Yarba önümüzdeki süreçte de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.