Bölge Haber Girişi : 25 Haziran 2010 00:03

AK Partili gençler Erzurum'da toplanıyor!..

AK Partili gençler Erzurum'da toplanıyor!..
Ak Parti Gençlik Kolları, Erzurumda düzenlenecek yaz kampına hazırlanıyor.

Erzurum Ajans-Ak Parti Gençlik Kolları, Erzurum’da düzenlenecek yaz kampına hazırlanıyor.
Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu, ev sahipliğini Erzurum Gençlik Kollarının yapacağı yaz eğitim kampının Temmuz ayı içerisinde Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin’in katılımıyla gerçekleştirileceğini bildirdi.
Tarıkdaroğlu, yaz kampına Erzurum, Erzincan, Bayburt, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan, Muş, Gümüşhane, Van, Trabzon, Rize İl Gençlik Kolları Başkanları Ve Üniversite Başkanlarının katılacağını belirtti.
Gençlik Kolları İl Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu, “Genel Başkanımız ve Başkanımızın Gençlere ne derece önem verdiğini biliyoruz. “eleceğin gençlerinin okuyan, sorgulayan, bilgiyi ve donanımı önemseyen, idealleri olan bir gençlik olması ülkemizin yarınlarına olan inancını, heyecanını daha da artıracak, yarınlara daha güvenle bakmamıza neden olacaktır. Ak gençlik ayakları yere basan, yerli düşünen, ithal politikalara prim vermeyen, gerçekçi konuşan, dürüst, ilkeli, erdem sahibi, günü birlik hedeflerle değil, geleceğe dönük hedeflerle motive olan bir siyaset dönemi Ak Parti ile başlamıştır. Bizler bu ilkelerle yürümeye devam edeceğiz. Yaz kampımızın amacı hem diğer illerimizle kaynaşmayı sağlamak hem de akademisyenlerimiz, yazarlarımızla, belediye başkanlarımızla, millet vekillerimizle onların tecrübe ve önerilerinden faydalanmaktır” dedi.
Yaz tatiline girilen bu dönemlerde motivasyonun Önemli olduğunu belirten Tarıkdaroğlu, “Hazreti Mevlana “Yerinde Sayanlar Yürüyenlerden Çok Patırtı Eder” diyor. Biz asla yerinde sayanlardan olmayacağız ve durmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.