Bölge Haber Girişi : 29 Temmuz 2010 15:50

AK Parti'den referandum çalışmaları!..

AK Parti'den referandum çalışmaları!..
12 Eylül de yapılacak olan Referandum çalışmalarına start veren Ak Parti İl Teşkilatı ilçe ve köy gezilerine başladı.

Erzurum Ajans-12 Eylül de yapılacak olan Referandum çalışmalarına start veren Ak Parti İl Teşkilatı ilçe ve köy gezilerine başladı.
Palandöken İlçesine bağlı mahallelere çıkarma yapan Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Toçe, Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat, Teşkilat Başkanı Murat Atar, parti yöneticileri ve Belediye Meclis üyeleri ilçeye bağlı mahalleye dönüştürülen köyleri ziyaret ederek 12 Eylül’de yapılacak olan Referandumu ve Ak Parti Hükümetinin yapmış olduğu hizmetleri vatandaşa anlatıyor.
Palandöken ilçesine bağlı Güzelyurt, Dere boğazı ve Yukarı yenice Mahalleler de vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili İbrahim Kavaz, 12 Eylül'de yapılacak referandumun içeriği hakkında vatandaşlara bilgi verdi, AK Parti iktidarları döneminde Palandöken ilçesine yapılan yatırımlara da değindi.
GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET DEMELİYİZ
Referandumla Türkiye'nin yeni bir aydınlanma dönemine gireceğini belirten Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, "Bu büyük değişim yalnızca AK Parti'nin bir projesi değildir. Bu milletin projesidir. Bu darbe anayasasını kenara itip milletin anayasasına 'evet'tir. Kadınlarımız, çocuklarımız, özürlü kardeşlerimiz, yaşlılarımız, şehitlerimizin dul ve yetimleri, gazilerimizin, kısacası tüm dezavantajlı kesimlerin avantajlı konuma yükselmesine evet diyoruz. Çocuk istismarının önüne geçmek için evet diyoruz. Fişlemenin tarihe karışması için evet diyoruz. Yurt dışına çıkış özgürlüğünün genişletilmesine evet diyoruz. Vatandaşların mahkemeler dışında şikayetlerinin iletecekleri bir Kamu Denetçiliği Kurumunun kurulmasına evet diyoruz. 12 Eylül darbesini yapan darbecilerin hesap vermelerine zemin hazırlamak için evet diyoruz. Mahkemelerin, kendisini, halkın iradesiyle seçilen hükümetlerin yerine koymaması için evet diyoruz. Yargı bağımsızlığını güçlendirmeye, yargı bağımsızlığını sağlamaya, sivillerin askeri mahkemelerde yargılanmasına son vermeye evet diyoruz. Anayasa Mahkemesi'nin tıpkı gelişmiş ülkelerdeki gibi çağdaş, demokratik ve geniş katılımlı bir yapıya kavuşturulmasına evet diyoruz. Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruya, memurlara grev ve toplu sözleşme hakkına evet diyoruz. Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçmeye evet diyoruz. Güçlü bir ekonomiye, itibarlı, büyük bir Türkiye'ye evet diyoruz. Sevdamız millet kararımız evet." şeklinde konuştu.
BULUTLAR BELEDİYECİLİKTE TECRÜBELİ BİR İSİM
Konuşmasında Belediye Başkanı Orhan Bulutlara da övgü dolu sözlerle bahseden Milletvekili Kavaz , Belediye Başkanı Bulutlar göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla birleşmenin yanı sıra sorumlu bir belediyecilik anlayışı sergilediğini ifade etti. Kavaz, “Belediyemizi tüketen bir kurum olmaktan çıkarıp aynı zamanda üreten bir kurum olmaya yönlendiren Sayın Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar Bey’e teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Belediyeyi sadece İller Bankası’ndan gelen gelirlerle yönetilen bir kurum olmaktan çıkardılar. Bununu nedeni de geçmiş yıllar da Büyükşehir Belediyesin de 15 yıl Teftiş Kurulu Başkanlığı yapması yatıyor. Bulutlar, tecrübe ve birikimiyle Erzurum’a ve ilçeye çok şey kazandıracağına yürükten inanıyorum. Ona ve mesai arkadaşlarına bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.