Siyaset Haber Girişi : 18 Temmuz 2017 23:30

AK Parti'de ilk neşter Erzurum'a

AK Parti'de ilk neşter Erzurum'a
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "metal yorgunluğu var" diyerek teşkilatlardaki yenilenmeyi işaret etmesinin ardından ilk neşter Erzurum'da vuruldu. AK parti genel merkezi tarafından Aziziye ve Aşkale ilçe teşkilatları görevden alındı.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "metal yorgunluğu var" diyerek teşkilatlardaki yenilenmeyi işaret etmesinin ardından ilk neşter Erzurum'da vuruldu. AK parti genel merkezi tarafından Aziziye ve Aşkale ilçe teşkilatları görevden alındı.

DEĞİŞİM İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partide ki değişim için düğmeye bastı. Erdoğan'ın "Metal yorgunluğu var" diyerek teşkilatlarda büyük bir değişim olacağı sinyalini vermesinin ardından ilk neşter Erzurum'da vuruldu. AK Parti Genel Merkezi tarafından Erzurum'a gönderilen heyetin raporu doğrultusunda Ak Parti Aziziye ve Aşkale Teşkilatları görevden alındı. Edinilen bilgiye göre ilerleyen günlerde 15 ilçe teşkilatının daha görevden alınacağı öğrenildi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şahmettin 01 Ocak 1970 02:00

    Parti başkanı oldular trilyononer oldular adam sıfatı aldılar Aşkale yi sömürüyordular kardeşleri dahil hepsi içeri alınır inş

  • Lilli 01 Ocak 1970 02:00

    Geççç kalındı hemde çok.

  • LÜTFÜ 01 Ocak 1970 02:00

    SON SEÇİMİN 1. Sİ DAHA 2 SENE SİNİ YENİ DOLDURAN AZİZİYE TEŞKİLATI MI METAL YORGUNLUĞU DİEY GÖREVDEN ALINIYOR. BEN ÇEKEMEMEZLİK GÖRÜYORUM MEHJMET EMİN ÖZ ÜN KISKANÇLIĞI

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Oltu alınsın. Ne çalışma var.nede hizmet

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Mehmet sekmene sira gelir insallah