Siyaset Haber Girişi : 23 Ocak 2018 23:50

AK Parti Yakutiye İlçe, Korkut'u ziyaret etti

AK Parti Yakutiye İlçe, Korkut'u ziyaret etti
Ak Parti Erzurum Yakutiye İlçe teşkilatı, Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret etti.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Yakutiye İlçe teşkilatı, Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret etti. Seçim sonrası iadei ziyaretlerde bulunduklarını belirten Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, yeni seçilen yönetimiyle birlikte Başkan ALi Korkut'a iadei ziyarette bulunduklarını belirterek "Çok yakın çalışma imkanı bulduğumuz, hizmetleriyle bizleri gururlandıran belediye başkanımızın çayını içmeye, seçim sürecinde gösterdiği ilgiye teşekkür etmeye geldik" dedi.

Bir süre önce yapılan kongrede güven tazeleyen Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ile yönetim kurulu üyeleri Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ettiler. İlçe Başkanı Recep Aydın, seçim sürecinde yakın ilgi ve alakalarını gördüklerini belirttiği Ali Korkut'u yenilenmiş yönetimiyle ziyaret ettiğini belirterek "Ali Korkut BAşkanımız, ilçemizde yaptığı büyük hizmetler ile bizim gurur kaynağımız. Halkla ilişkimizde, gittiğimiz en ücra noktada çok şükür Ak Partili belediyemizin hizmetleriyle karşılaşıyoruz. Teşkilatlarımızın hizmet adına getirdikleri talepleri Belediye Başkanımız tarafından anında karşılanıyor. Başkanımıza iadei ziyarette bulunup, yeni yönetimimizle çayını iştik" dedi.

YAkutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek "Teşkilatlarımız, birim her noktada ki gözümüz, kulağımız. Elbette hizmetin aksadığı her yeri göremeyebiliriz, bu noktada teşkilatlarımız önemli işlev görmekteler. Amacımız hizmet. Başkanımız ve yenilenen yönetimi tebrik ediyorum. İnşallah güzel işlere birlikte imza atacağız" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • aziz aydınlar 01 Ocak 1970 02:00

    sayın başkanım iyigüzelde bu yakutiye ilçe yönetimi oluşurken size sordularmı sordularsa eğer siz bu başkanın yönetimindekiler acaba kaçtanesi yakutiyede oturuyor ayrıca yönetimdekiler erzurumlu biledeğilya bu neden ordulu trabzonlu var erzurum safları oymu verecek bunlara bunlarla mı çalışılacak birtane adam sandığa görevli yazamayan gelmiş yönetime girmiş bu anlayış birazda araştırılsın çevreden yazık yazık yazık bu millete yazık..