İlçeler Haber Girişi : 12 Aralık 2016 17:32

AK Parti Palandöken Teşkilatı'ndan polise ziyaret

AK Parti Palandöken Teşkilatı'ndan polise ziyaret
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisleri ziyaret ederek, hem Mevlid Kandillerini kutladı, hem de İstanbul'daki menfur saldırı nedeniyle taziye verdiler.
Erzurumajans-AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisleri ziyaret ederek, hem Mevlid Kandillerini kutladı, hem de İstanbul'daki menfur saldırı nedeniyle taziye verdiler. İlçe teşkilatı ayrıca, bombardıman altındaki Halep'e bir kamyon un gönderdi.

İstanbul'da meydana gelen terör saldırısından sonra tüm yurtta bir gün ulusal yas ilan edildi ve teröre tepki yürüyüşleri düzenledi. AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı üyeleri de Mevlid Kandili'nde emniyet güçlerini yalnız bırakmadı. Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, burada güvenlik kuvvetlerine kandil simidi ikram ettiler. İstanbul'da yaşanan menfur terör olayı nedeniyle de görevli polislere taziye veren AK Partililer, duydukları üzüntüleri dile getirdiler.

Suriye'de yaşanan insanlık dramına da sessiz kalmayan AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı, Halep'e bir kamyon un gönderdi. Mevlid Kandili günü dağıtılmasını amacıyla bir hafta önce yola çıkan kamyonun Halep'e ulaştığı bildirildi.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, şunları söyledi:

"İstanbul'da yaşanan bombalı saldırılar sonucu hayatlarını kaybeden güvenlik güçleri ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Acımız çok büyük. Bu acıyı yaşayan ve bizim için canlarını feda eden güvenlik güçlerimize destek olmak ve moral vermek için Mevlid Kandili'nde onları yalnız bırakmadık.

Bir başka acı ise Suriye'de Halep'te yaşanıyor. Burada zor şartlarda yaşam savaşı veren, her gün bombalanan kardeşlerimize de bir kamyon un gönderdik. Bu yardımımızın da kandil günü ellerine geçtiğini öğrendik. Hem ülkemizde yaşanan terör, hem de Halep'te yaşana dram acımızı daha da büyütüyor. "
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.