Siyaset Haber Girişi : 28 Ekim 2014 18:39

AK Parti Oltu İlçe Başkanlığında yeni dönem

AK Parti Oltu İlçe Başkanlığında yeni dönem
AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, düzenlediği basın toplantısında 12 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan kongrede aday olmayacağını açıkladı.
Erzurumajans-AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, düzenlediği basın toplantısında 12 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan kongrede aday olmayacağını açıkladı.

2008 yılında yapılan kongre ile Ak Parti Oltu İlçe Başkanlığına seçilen ve aralıksız 6 yıl bu görevi yürüten Fuat Demir, 12 Kasım 2014 tarihinde yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında aday olmama gerekçesini açıklayan Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, "Bu kongrede aday olmayacağım. Aday olmamamın herhangi bir nedeni yok. Bu bizim için bir davadır. Davamıza hizmet ettik. Bu tür görevlerin devir teslimi de hizmet etmek kadar güzeldir" dedi.

Geçtiğimiz hafta Erzurum'da yapılan İl Divan Toplantısında İçişleri Bakanı Efkan Ala ile yaptıkları görüşme sonrası böyle bir karar aldığını aktaran Demir, "Sayın Bakanımız, bugüne kadar ilçemizde gösterdiğimiz liyakati, sadakati ve performansı her zaman övmüştür. Bizlere daha farklı bir görev düşündüğü ve daha fazla bu görevde yıpranmamamız adına böyle bir karar verdik. Benden sonra bu göreve gelecek arkadaşımızda bu kutsal görevi layıkıyla yapacaktır. Bilgi birikimimiz ve tecrübemizi yeni arkadaşımıza aktaracağımızdan, yardımcı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

DEMİR: İNSANA DEĞİL, DAVAYA HİZMET ETTİK

Süreçle ilgili birçok farklı değerlendirmelerin yapılacağını belirten Başkan Demir, "Bundan sonra yapılacak değerlendirme ve yorumlar tarafımızdan yapılmadığı müddetçe gerçek dışıdır. Arkamızdan bir takım dedikodular ve söylemler yapılacaktır. Bizim ağzımızdan çıkmayan hiçbir söz, bize ait değildir. Görev yaptığım, süre içerisinde insana değil hep davaya hizmet etmeye çalıştım." dedi.

DEMİR; KİMSE BİZİ ALDATMADI, KANDIRMADI

Bundan sonra yaşanacak gelişmelere hazırlıklı olduğuna işaret eden Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, "Belki bu gelişmelerden sonra birileri dışarıda arkamızdan 'işte kandırdılar, aldattılar' şeklinde yakıştırmalar yapabilir. Kimse bu tür sözlere itibar etmesin. Genel merkezimizin bizlere layık gördüğü her görevi yapmaya hazırız. İlçe başkanlığı yaptık, şimdi de sandık başkanlığı yaparız. Biz, bu davaya bir nefer olmak için girdik. Onun için bu süreç farklı mecralara çekilmesin" diye konuştu.

DEMİR: ADAY OLMAMAK ŞAHSİ TERCİHİM

Aday olmama kararının tamamen kendisine ait olduğunun altını çizen Başkan Fuat Demir, "Eğer istesem, yine bu kongrede aday olurum. Kimse buna bir şey diyemez. Seçime girerim. Ama kazanır, ama kaybederim. Ancak iki dönem bu görevi yaptım ve başarıyla yaptığıma inanıyorum. Sayın Bakanımızın 'Siz benim emanetimsiniz' şeklindeki yaklaşımı bizi onure etmiştir. Bizleri daha üst bir görevde düşündüğünü söylemesi de bizim için önemlidir. Çünkü bizler, davamızı her şeyin üzerinde gördük, öyle de hareket ettik" şeklinde konuştu.

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, açıklamasının son bölümünde ilçe halkından helallik isterken verilen tüm sözlerinde takipçisi olacağını söyledi.

Başkan Demir, "Verilen sözlerin takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz hiçbir zaman aldatan olmadı, olmayacağız. Yeni arkadaşlarımızın da aynı hizmetleri vermesi hususunda desteğimizi verirken tüm ilçe halkımızı 12 Kasım 2014 tarihinde yapacağımız kongremize bekliyor, saygılar sunuyorum" şeklinde sözlerini tamamladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.