Bölge Haber Girişi : 06 Temmuz 2010 13:10

AK Parti Milletvekilleri ilçe turunda!..

AK Parti Milletvekilleri ilçe turunda!..
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Fazilet Dağcı Çığlık, İbrahim Kavaz ve Muhyettin Aksak, İspir, Uzundere ve Olur ilçelerine geziler düzenleyerek halkın sorunlarını dinlediler.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekilleri Fazilet Dağcı Çığlık, İbrahim Kavaz ve Muhyettin Aksak, İspir, Uzundere ve Olur ilçelerine geziler düzenleyerek halkın sorunlarını dinlediler. Gezi Programına Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç’ta katıldı.
İspir’de vatandaşın sorunlarını dinleyen vekiller, ilçenin sorunlarının takipçisi olacaklarını kaydettiler.
DERNEK AÇILIŞINA KATILDILAR
İspir İlçesi muhtarları ilçenin alt yapı sorunlarını vekillere aktardı.
Daha sonra Uzudere’ye geçen milletvekilleri burada Kadın Emeğini Destekleme Derneğinin açılışına katıldı.
Derneğin açılışına Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy’da katıldı.
Dernek Başkanı Firdevs Kurt, dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. 30 üyeleri olduğunu belirten Kurt, kadınların ev ekonomisine katkı sağlaması için yoğun gayret içerisinde olacaklarını kaydetti.
Belediye Başkanı Özsoy’da derneğe her anlamda destek vereceklerini belirterek, dernek kirasının belediye imkanları ile karşılandığını kaydetti.
Uzundere’ye özgün dutu yiyen vekiller, Erzurum’da iklim şartları doğrultusunda değişik sebze ve meyvelerin üretildiğini ve yerel pazarın artırılmasının önemine değindiler.
OLUR’DA HALAYA KATILDILAR
Daha sonra Olur’a geçen Milletvekilleri Akdağ Şenliklerine katılarak. Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat’tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Şenliklere katılımlarından dolayı AK Parti Milletvekilleri çığlık, Kavaz ve Aksak’a plaket veren Başkan Polat, milletvekillerine etkinliklere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Göreve geldiklerinden bu güne kadar yaptıkları hizmetleri değerlendiren Polat, “İlçemize içme suyu sağlayan Kızamık dere mevkiindeki kaynaklarda isale hattında harici suların karışmasına neden olmaktaydı. Çalışmalarımız neticesinde bu karışmalar önlenmiştir. Hürriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi ve Atatürk Caddesi şebeke hattında eskiyen çürüyen 900 metre boru değiştirilerek içme suyunun daha temiz olması sağlanmıştır. Yeşil bayır Mahallesi mezarlık yolu yapılmıştır. Yeşil Bağlar Kermasor mevki yollarının genişlemesi ve stebilize kaplamış yapılmıştır. İlçemizin yerleşik alanı içerisinde bulunan cadde ve sokakların asfaltlaması yapılmıştır” dedi.
AK Parti Milletvekilleri, Muhyettin Aksak, İbrahim Kavaz , Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve il başkanı Murat Kılıç şenliklerde halkla birlikte halay çekti.
Daha sonra Olur’da bir kahvehaneye geçen Milletvekilleri, burada da Olurluların sorunlarını dinlediler.
KENT SORUNLARI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Geziyle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Milletvekili Fazilet Çığlık, ilçelerde yaşayan vatandaşların sorunlarının çözülmesinin kentin gelişmesi açısından önemli olduğunu belirterek, bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.
AK Parti Milletvekili Kavaz’da kentin gelişmesi için mecliste yaptıkları çalışmaları halkla paylaşmaya devam edeceklerini belirterek, seçim bölgesine yapılan gezi programlarını önemsediklerini ifade etti.
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak’ta AK parti hükümeti döneminde Erzurum’a yapılan hizmetlerin artarak devam ettiğini belirerek, çalışmaları halkla paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.