Siyaset Haber Girişi : 13 Şubat 2018 14:45

AK Parti Milletvekilleri Erzurum için toplandı

AK Parti Milletvekilleri Erzurum için toplandı
Erzurum AK Parti Milletvekilleri tarafından gerçekleştirilen aylık ‘Erzurum İçin İstişare’ toplantısının şubat ayı etabı Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ başkanlığında gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Erzurum AK Parti Milletvekilleri tarafından gerçekleştirilen aylık ‘Erzurum İçin İstişare’ toplantısının şubat ayı etabı Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz’ün katıldığı istişarede, ilin 2018 yılı sosyal ve ekonomik vizyonu ele alındı.

2017 yılı yatırımlarının da değerlendirildiği istişarede, yıl içinde kaydedilecek çalışmalar belirlendi, tarım, sanayi, enerji, turizm, eğitim, sağlık alanında gerçekleştirilecek yatırımlar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın bakan ve vekıllere ifade etmek istıyom oki erzurum için toplandınız şunu sormak istıyom lojistık merkezı neden acaba karsa gıttı bu bılgı doğrumu kars erzurumun bır ilçesı kadar bıle yok ama ulaştırma bakanı karslı olabılırmı bunun nedeni