Siyaset Haber Girişi : 18 Mayıs 2018 18:20

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Gül’den Kudüs tepkisi

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Gül’den Kudüs tepkisi
Dünyanın gözü önünde terör devleti İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama bir tepki de Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Avukat Rıdvan Gül’den geldi.
Erzurumajans-Dünyanın gözü önünde terör devleti İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama bir tepki de Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Avukat Rıdvan Gül’den geldi. Gül, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘FİLİSTİN ASLA YALNIZ DEĞİLDİR’

‘Kudüs, Mirac Mucizesi’nin şahididir. Kudüs, Müslümanların ilk kıblesidir. Kudüs, Hz.Muhammed (S.A.V.)’in ziyaretini tavsiye ettiği üç mescidden (Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi ve Mescid-i Aksa) Mescid-i Aksa’nın bulunduğu şehirdir. Kudüs, Filistin Devleti’nin başkentidir. Kudüs, Müslümanların şanlı tarihinin şahididir. Kudüs, üç ilahi dinin de değer verdiği kutlu şehirdir. Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi, insanlığın kadim silueti, bağımsız Filistin Devleti'nin başkentidir. Filistin asla yalnız değildir. 

Nitekim çıkan olaylarda, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu Filistinli kardeşlerimiz şehit düştü. Birçok Filistinli kardeşimiz yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu katliamlardan dolayı İsrail’i ve aldığı haksız hukuksuz kararla bu hadiselere ve ölümlere neden olan ABD yönetimini kınıyorum.’ ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.