Siyaset Haber Girişi : 06 Aralık 2018 22:30

AK Parti ilçelerde değişime İspir'den başlıyor!

AK Parti ilçelerde değişime İspir'den başlıyor!
Erzurum Post'un edindiği bilgilere göre ilçelerde büyük bir değişim yaşanacak. Bu değişimin ilk işaretini de İspir'de veren Ak parti Genel Merkezi, ilçe başkanı inşaat mühendisi Fatih Efeoğlu ismi üzerinde duruyor.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Ankara'da 14 il belediye başkan adayını daha açıklamasından sonra ilçelerde heyecan tavan yaptı.

MHP'nin, 'Cumhur İttifakı' nedeniyle büyükşehir belediye başkan adayını, 'jest' yaparak geri çektiği Erzurum'da, Ak Parti Genel Merkezi, bugün 20 ilçeyi tek tek masaya yatırdı ve büyük oranda ilçeler şekillenmeye başladı.

Erzurum Post'un edindiği bilgilere göre ilçelerde büyük bir değişim yaşanacak. Özellikle 3-4 hatta 5 dönem aynı isimlerle yönetilen kuzey ilçeler Pazaryolu ve İspir'de Ak Parti, teşkilat desteğini arkasına alan yeni yüzlerle seçmeninin karşısına çıkacak.

Bunun ilk işaretini de İspir'de veren Ak parti Genel Merkezi, ilçe başkanı İnşaat Mühendisi Fatih Efeoğlu ismi üzerinde duruyor.



İnşaat Mühendisi olan Fatih Efeoğlu, uzun yıllar özel sektörde çok çeşitli projelerde yöneticilik yaptı. Son olarak MNG, AVM inşaatında şantiye şefi olarak görev yapan Efeoğlu, ESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde olmak üzere belediyecilik hizmetlerinin her kademesinde görev aldı.

Bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda aktif çalışmalarda bulunan ve İspir belediye başkan adaylığı için en güçlü aday adayı olarak ismi öne çıkan İlçe Başkanı Fatih Efeoğlu, bölgede kırsal kalkınma hareketinin lokomotifi olan AB bütçeli LEADER projesinin de koordinatörlüğünü yürütüyor. Efeoğlu'nun, belediye başkanı olması halinde bölgede yürütülecek olan bu proje ile ciddi bir altyapı, tarım ve turizm atılımı gerçekleştirmesi bekleniyor.

Ak Parti, her hangi bir son dakika gelişmesi yaşanmaz ise büyük oranda kesinleşen Erzurum'daki ilçe belediye başkan adaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayının ardından en geç salı günü açıklaması bekleniyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.