Bölge Haber Girişi : 09 Ocak 2010 01:44

AK Parti İl Başkanlığı'nda eylem vardı!..

AK Parti İl Başkanlığı'nda eylem vardı!..
Türk-İş İl Temsilciliği tarafından AK Parti İl Binası önünde eylem yapıldı.
Erzurum Ajans-Hükümetin, Tekel'i özelleştirmek için uyguladığı politikaya karşı AK Parti İl binası önünde gerçekleştirilen eylemde bir konuşma yapan Türk-İş Erzurum İl Temsilcisi Orhan Gözgeç, "Memleketimiz, işçi hak ve ihlalleriyle yanıyor. İstanbul'da itfaiye işçileri, Ankara'da Tekel işçileri bu yangını söndürmek için mücadele veriyor. Sadece onlar değil, ülkemizin dört bir yanında işçiler, memurlar, emeği ile geçinen herkes bu yangına karşı sesini yükseltiyor " dedi.

Yapılan eylemin tüm ülke insanını ilgilendirdiğini de belirten Gözgeç, "Bu ses milyonlarca insanın sesidir. Eylemlerimize katkı veren herkese teşekkür ediyoruz. Biz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da soğukkanlı ve sorumlu davranmaya devam edeceğiz. Biz, barış ve istikrar içinde bir Türkiye istiyoruz. Umuyoruz ki Hükümet bu olgun eylemlerden gerekli mesajı çıkaracaktır ve gereken uzlaşma zeminini hazırlayacaktır" diye konuştu.

Orhan Gözgeç'in konuşmasının ardından slogan atan Türk-İş'liler AK Parti İl Binasının önünden ayrıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.