Bölge Haber Girişi : 19 Kasım 2010 00:28

AK Parti iki ayrı programda bayramlaştı!..

AK Parti iki ayrı programda bayramlaştı!..
Ak Partili Belediye Başkanı Ahmet Küçükler bir düğün salonunda personel ve sivil toplum örgüt temsilcileriyle düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Erzurum Ajans-Ak Partili Belediye Başkanı Ahmet Küçükler bir düğün salonunda personel ve sivil toplum örgüt temsilcileriyle düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. AK Parti İl Teşkilatı'da Yenişehir AVM'de milletvekillerinin katılımıyla partililerle bayramlaştı.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşma programları devam etti. Şahin Düğün Salonu'nda belediye personeli ve sivil toplum örgüt temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, bayramların toplumsal kaynaşma adına önemli günler olduğunu söyledi. Kurban'ın Allah'a yakınlaşmak olduğunu belirten Küçükler, aynı zamanda insanlar arasında kalbi yakınlaşmaya da kurbanın vesile olduğunu ifade etti.


Erzurum'un 2011 yılının ilk Üniversitelerarası Kış Oyunları'na ev sahipliği yapacağını da hatırlatan Başkan Küçükler, tesisleşmenin sona erdiğini söyledi. Erzurum'un Kış Oyunları'ndan yüzünün akıyla çıkacağına inandığını vurgulayan Başkan Küçükler, "2011 öncesinde bütün tesislerde çalışmalar tamamlandı. Artık reklam ve slogan dönemi başladı. 2011 Kış Oyunları'ndan alnımızın akıyla çıkacağız. Çünkü bütün tesisler tamamlandı. Artık oyunların başlayacağı güne odaklandık." dedi.


Şehrin yaz mevsiminde açık hava şantiyesi görünümüne dönüştüğüne dikkat çeken Küçükler, "Son bir ay içerisinde şehrin modern görüntüsü ortaya çıkmaya başladı. Belediye Başkanı olarak bu çalışmalara destek veren herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.


AK PARTİLİLER KURBAN ETLİ PİLAV YEYİP ARDINDAN BAYRAMLAŞTI

AK Parti Erzurul İl Başkanlığı Yenişehir AVM Kültür Merkezi'nde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programı öncesinde davetlilere pirinç pilavı ile teşkilat tarafından kestirilen kurban etlerinden ikram edildi. Yenilen etli pilavın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla resmi bayramlaşma programı başladı.


Programa Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Fazilet Dağcı Çığlık, Saadettin Aydın ve İbrahim Kavaz ile teşkilat mensupları ile il, ilçe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri katıldı.


Bayramlaşma töreninde ev sahipliği yapan Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Kurban Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Kılıç, Bayramların küslerin barıştığı, dargınlıkların unutulduğu günler olduğuna işaret ederek, "Kurban Bayramı gibi mübarek bir günde bir araya geldik. Bayramlar gönül yakınlaşmasının yaşandığı özel günler. Bu günlerde birlik beraberlik içerisinde olup varsa aramızdaki dargınlık ve kırgınlıkları unutmalıyız." şeklinde konuştu.


AK Parti Erzurum Milletvekilleri Fazilet Dağcı Çığlık, Sadettin Aydın İbrahim Kavaz ve Muhyettin Aksak yaptıkları konuşmalarda teşkilat mensuplarının bayramlarını tebrik etti. Milletvekilleri, Kurban Bayramı'nın toplumun birlik ve beraberliğinin korunup yaşatılmasında özel bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Milletvekili Aksak ise bayramın önemini anlatan konuşmasının ardından, il, ilçe teşkilatları ile belediye başkanlarından yaklaşan seçim öncesinde daha çok çalışıp, toplumla bir araya gelmelerini istedi. Aksak, muhalefetin olumsuz propagandalarına kulak verilmemesine de dikkat çekerek, "Seçim yaklaşıyor. Olumsuz eleştirilere kulak tıkayıp daha çok çalışacağız." sözlerini kaydetti.

BELEDİYE BAŞKANI SEÇİM ÖDENEĞİ İSTEDİ

İlçe belediye başkanları adına konuşma yapan Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, yerel yönetimler olarak ekonomik sıkıntı içerisinde olduklarından şikayetçi oldu. Doğu'daki ilçe ve belde belediyelerinin göç nedeniyle nüfus kaybettiğinin bunun ise belediye gelirlerine olumsuz etkilediğine işaret eden Özsoy, "Göç nedeniyle sıkıntılıyız. Mart ve Temmuz aylarında ödenen 'Denkleştirme' ödeneği artırılsın. Şimdi seçimler yaklaşıyor. Milletvekillerimiz ilgili bakanlıklarla temasa geçip kesenin ağzını açsınlar. Bizler de seçmenlerimize kaliteli hizmetler sunalım. Bizlerden somut icraat bekleniyor bu da ancak parayla olabiliyor." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.