İlçeler Haber Girişi : 23 Ocak 2015 15:07

AK Parti Gençlik kollarından kan bağışı kampanyası

AK Parti Gençlik kollarından kan bağışı kampanyası
AK Parti Aziziye İlçe Gençlik kollarınca kan bağış kampanyası düzenlendi.
Erzurumajans-Aziziye AK Parti İlçe Başkanlığı binasında Ak Parti Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu etkinlikte konuşan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, sadece bağış kampanyasını başlatmak değil, Aziziye gençliğinin duruşunu göstermek adına toplandıklarını söyledi.

Kampanyayla iyilik tohumu attıklarını belirten Sevüktekin, ''Biliyoruz ki, o tohum iyilik olup yeşerecek, başka gönüllerde çiçek açacak. İyilik de kanla bulaşır. Bugün burada bu iyiliği kanlarımızla bulaştırmaya geldik. İşte bu yüzden 'Kan Candır, Haydi Gençlik Aziziye'mizi Canlandır' diyoruz'' dedi.

AK Parti Gençlik Kolları'nın sadece Türkiye'nin değil, Orta Doğu, Balkanlar, Kuzey Afrika ve tüm dünyanın umudu olduğu bilinciyle hareket ettiklerini aktaran Sevüktekin, Kızılay ile ortak hareket ettiren en temel noktanın da sınırları aşan bu vizyon ve sorumluluk olduğunu anlattı.

Temel hedeflerinin iyilik olduğunu dile getiren Sevüktekin, ''Bugün kan ihtiyacı bulunan ağabeyimize, ablamıza, kardeşimize kan verir gibi kan vereceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki, iyilik bu dünyadaki en evrensel dildir ve bizleri birleştirecek en büyük köprü olacaktır. Bu sorumluluğu medeniyetimiz, tarihte aldığımız rol, AK Parti ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile binlerce kilometre ötelerde yeşeren umutlar yüklüyor'' şeklinde konuştu.

Etkinliğe Aziziye Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Aziziye Ak Parti Gençlik Kolları, Aziziye Ak Parti Kadın Kolları Aziziye Belediye çalışanları Aziziye İlçe Halkı sayıda genç destek verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.