Siyaset Haber Girişi : 29 Ocak 2020 16:30

AK Parti'den Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum tatiline tepki

AK Parti'den Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum tatiline tepki
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan gelen tepkilere rağmen Erzurum Palandöken’de ailesiyle kayak yapmaya devam ediyor.
Erzurumajans-AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Elazığ ve Malatya'daki deprem bölgelerini ziyaretinden sonra Palandöken'e tatile gitmesine yönelik sorulan bir soruyu yanıtlayan Çelik, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Elazığ'a gitmemiş, Erzurum'a tatile giderken Elazığ'a uğramış. Burada bir afet durumu var, afetle birlikte aziz milletimiz tek yürek olarak kalbi Elazığ'da olacak şekilde, elinden gelen yardımları Elazığ'a ulaştıracak şekilde büyük bir çaba göstermektedir. Bakanlarımız oradadır, diğer ihtiyaçların giderilmesi için köy köy gezerek bu çalışmaları yürütmektedirler. Elazığ'a gitmek böyle olur, destek vermek bu şekilde olur. Tatile giderken oraya uğramak şeklindeki bir yaklaşımın nasıl eleştiri aldığını, nasıl yanlış olduğunu herkes tarafından ifade edildiği şeklinde biz de görüyoruz. Herkes kendine yakışanı yapar” cevabını verdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.