Bölge Haber Girişi : 20 Aralık 2010 12:35

AK parti 5 bölge eğitim toplantısı!..

AK parti 5 bölge eğitim toplantısı!..
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığınca 5. Bölge Eğitim Toplantısı Erzincan'da yapıldı.

Erzurum Ajans-AK Parti Seçim İşleri Başkanlığınca 5. Bölge Eğitim Toplantısı Erzincan’da yapıldı.

Erzincan İl Özel İdaresi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya bölgedeki bir çok il ve ilçe başkanlarıyla yönetim kurulu üyeleri katıldı. Erzurum İl Başkanlığının yanı sıra AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir’de yönetim kurulu üyelerinden Bayram Kurt ve Metin Polat ile birlikte toplantıya katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek yaptı.

“Seçim sandıkta kazanılır” düşüncesiyle hareket ettiklerini belirten İpek, 2011 Genel Seçimlerine 6 ay gibi bir zaman kaldığını bu amaçla bölge eğitim toplantılarına hız verdiklerini söyledi.

Referandumda yüzde 80’nin üzerinde ‘evet’ oyu alan il ve ilçelere teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, diğer teşkilatlardan da aynı performansı beklediklerini ifade etti. Referandumda yaşanan aksaklıklar, sandıklardaki son durum ve bölgedeki hedefler konulu bir sunum yapan 5. Bölge Sorumlusu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Çankırı Milletvekili Nurettin Akman ise bu toplantıların verimli ve faydalı olacağına olan inancını dile getirdi.

Seçim işleriyle ilgili bilgilerinin tazeleneceğine ve bu toplantılarda kazanılacak heyecanın il ve ilçe teşkilatlarını hareketlendireceğini dile getiren Akman, “Referandum sürecinde Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımızın ülke genelinde yoğun bir şekilde yaptığı eğitim çalışmalarının, referandum oylamasında ışık tutarak fevkalade olumlu yansımaları görülmüştür.” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası Oltu AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Çankırı Milletvekili Nurettin Akman, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve beraberindekilere Oltu Taşı’ndan birer tespih hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.