Kültür-Sanat Haber Girişi : 29 Temmuz 2015 20:17

Ailem Erzurum'da yıldızlar kumpanyası

Ailem Erzurum'da yıldızlar kumpanyası
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çocuk Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen ''Ailem Erzurum'da Yıldızlar Kumpanyası'' isimli tiyatro gösterisinde ''Ben Orhan Veli'' oyunu sahnelenecek.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çocuk Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen ''Ailem Erzurum'da Yıldızlar Kumpanyası'' isimli tiyatro gösterisinde ''Ben Orhan Veli'' oyunu sahnelenecek.

1 Ağustos'ta saat 19:30'da, Sağlık İl Müdürlüğü çok amaçlı konferans salonunda sahnelenecek oyunun yönetmenliğini Kübra Tığtepe yapacak.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, tüm sanatseverleri tiyatro gösterisine beklediklerini belirterek, bu gibi sosyal ve sanatsal etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Çocukların sosyalleşmesi için sanatsal ve sosyal etkinliklerin önemli bir yere sahip olduğunu belirten Abdulhakimoğulları, ''Çocuklarımızın sanat, spor ve sosyal alanlarda başarılı olması bizleri gururlandırıyor. Tiyatro gösterisine tüm sanatseverleri bekliyoruz'' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.