Spor Haber Girişi : 27 Kasım 2018 20:15

Ağzından bal akıyor Aynalı!

Ağzından bal akıyor Aynalı!
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yeniden aday gösterilmesi özellikle BB Erzurumspor kanadında sevinçle karşılandı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yeniden aday gösterilmesi özellikle BB Erzurumspor kanadında sevinçle karşılandı. Kulübün başkan yardımcılarından olan ve aynı zamanda Büyükşehir’de Genel Sekreter yardımcılığı görevinde bulunan Zafer Aynalı, facebook hesabında paylaştığı bir fotoğraf ile büyük dikkat çekti. 

Aynalı, başkan Sekmen ile 1.ligden süper lige çıkarken alınan kupayla bir fotoğraf paylaştı ve altına da ‘’ Büyükşehir Belediye Başkanım Mehmet Sekmen ile daha çok kupalar kaldıracağız inşallah’’ dedi! 

Son 3 yılda Sekmen ile 3 kupa kazanan ve artık süper ligde olan BB Erzurumspor’da belli ki sırada yeni hedefler, yeni kupalar var! Ve belli ki süper lig kupası da kaldırma hedefleniyor. Sekmen’in yeniden aday edilmesi karşısında coşmuş da coşmuş Aynalı! Ne diyeyim Aynalı, ağzından bal akıyor!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.