Erzurum Haber Girişi : 22 Temmuz 2019 15:45

Adamlarımızı dövüyorlar...

Adamlarımızı dövüyorlar...
Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Remzi Ertek, köylerde abone çalışması yapmakta zorlandıklarını açıkladı. Ertek, “Bizi köylere sokmuyorlar, adamlarımıza saldırıyorlar, jandarmayla gidiyoruz” dedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Köylere su sayacı zorunluluğunun getirildiği günden bu yana çalışma yürüten Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yaşadıkları sorunları kamuoyuyla paylaştı. ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, köylerde ciddi dirençle karşılaştıklarını belirterek, “Neredeyse gittiğimiz her köyde olay çıkıyor. Adamlarımı köye sokmuyorlar. Çoğuna jandarmayla gidiyoruz. Yine de başa çıkamıyoruz” dedi.

Yıllardır suyu ücretsiz tüketen köylerde israfın hat safhada olduğunu vurgulayan ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, “Vatandaşlarımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz. Her ne olursa olsun bu abonelikleri yapmak ve sayaçları takmak zorundayız” diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KOKSAL KARASİN 01 Ocak 1970 02:00

    KOYDEKİ SUDAN SIZENE SİZDE REKKAMLAARİNİZİ İSRAF ETMEYİN AYİP UTANMİRSİZDA YARİNDA NİYE NEFES ALİSİZ DİYE SAYAC TAKARSİZ

  • Ömer yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    İSKİ müdürüm size sesleniyorum bu koydekilerin kazanç durumu ne ki gelmişsin birde saat takmaya kalkisiyosunuz köylü kendi getiriyo suyu kendi kullaniyo ya ni belediye olarak bir su deposu yapmayacaksanizda köylüler sizleri köylere sokmamakla iyi yapiyolar

  • Sömürgeciler 01 Ocak 1970 02:00

    Yediniz be bu milleti yediniz bitirdiniz. Bir yandan devlet vergisi bir yandan belediyenin haracı. Millet yemeyip içmeyip size çalışıyor be. Siz o rahat koltuklarda akşama kadar ... büyütün.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Su köylülerin hakkıdır siz mi gidip borularla evlere su çektiniz. Haksızlık yapmayın.

  • Dadaş Murat 01 Ocak 1970 02:00

    Adamlarımı nasıl bir üsluptur?

  • Mrt 01 Ocak 1970 02:00

    Önce hizmet götür köye, bi öpmediğiniz köylü kaldı onuda öpün. Dağdan akan boş dere suyu köylü kullanmasa zaten akıp gidiyor