İlçeler Haber Girişi : 20 Kasım 2014 21:09

Ada ve Sertoğlu Tanap şantiyesini ziyaret ettiler

Ada ve Sertoğlu Tanap şantiyesini ziyaret ettiler
Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçe sınırlarında kurulan ve Azeri doğalgazını Avrupa'ya taşıyacak olan Tanap'ın şantiyesine ziyarette bulundular.
Erzurumajans-Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçe sınırlarında kurulan ve Azeri doğalgazını Avrupa'ya taşıyacak olan Tanap'ın şantiyesine ziyarette bulundular.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve beraberindeki heyet ilçede Tanap'ın şantiyesini kuran firmaya ziyarette bulunarak firma çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Firma yetkilileriyle yaklaşık 1 saat toplantı yapan Kaymakam Ali Ada, "Bu proje çok büyük bir projedir. Bu projenin bir ayağının da Pasinler'de bulunmasından dolayı son derece mutlu olduk. Kurulan bu şantiye ilçedeki işsizliği büyük oranda çözecek." dedi.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, "Bu projeyi ülkemize kazandıran dönemin Başbakanı ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu proje inşallah ilçemiz ekonomisine büyük bir getirisi olacak. İşsiz gençlerimize iş kapısı olacak. Bugün burada kaymakam bey ve diğer yetkili arkadaşlarla ziyarette bulunduk. Yapılan çalışmaları hakkında firma yetkililerinden bilgi aldık." diye konuştu.

Kaymakam Ali Ada ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nun Tanap şantiyesini ziyaretine İl Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Samih Kır, Şube Müdürü Mürsel Karagöz, İş Kur Erzurum İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen, Şube Müdürü Minir Kırtepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürü eşlik ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.