Erzurum Haber Girişi : 27 Ekim 2018 20:15

Acun Ilıcalı Erzurumspor Kasımpaşa maçını izledi...

Acun Ilıcalı Erzurumspor Kasımpaşa maçını izledi...
BB Erzurumspor-Kasımpaşa maçının sürpriz izleyicisi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı oldu. Maça geleceğini twitter hesabından duyuran Ilıcalı’ya teşekkür mesajları yağdı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-BB Erzurumspor-Kasımpaşa maçının sürpriz izleyicisi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı oldu. Maça geleceğini twitter hesabından duyuran Ilıcalı’ya teşekkür mesajları yağdı.

Erzurumlu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, BB Erzurumspor – Kasımpaşa karşılaşmasını izlemek için arkadaşlarıyla kente geldi. Twitter hesabından, “BB Erzurumspor’a destek için bugün Kasımpaşa maçında Erzurum’dayım” diye yazan Ilıcalı’ya hemşehrileri teşekkür mesajı yağdırdı.



Vali Seyfettin Azizoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile protokolde maçı izleyen Acun Ilıcalı karşılaşma sonrasında da Başkan Sekmen’in daveti üzerine yemeğe gitti. 

BB Erzurumspor’a sponsor olmaması nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Ilıcalı’ya sosyal medyada da tepki gösterildi. Bir çok takipçisi, “Destek bekliyoruz” tweetleri attı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bir dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bekir ılıcalının Erzurumspor için nelerini feda ettiğini biliyoruz. O zaman şartlar kötüydü... acun babaya da laf yok onu sewioruz🤗

  • erzurumlu 01 Ocak 1970 02:00

    seçimler mi yaklaştı acum bey

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    acun efendiye teşekkür edenler biliyorlar mı yarım asırlık çınar olan erzurum spor un kapısına kilit vurduran icralara düşüren bekir ılıcalı ile acunun akrabalığını şimdi neyin teşekkür bu tefik özer denen soysuzla bir olup kulübü kapattırdılar.bunlar ne çabuk unutuldu acun erzurum spor iiçin ne yaptı şimdiye kadar boş verin kardeşim ne teşekkürü reklama gelmiş.