Siyaset Haber Girişi : 27 Kasım 2018 13:00

Abdüllatif Şener için şok ifadeler...

Abdüllatif Şener için şok ifadeler...
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen CHP Milletvekili Abdüllatif Şener için, gazeteci Ahmet Kekeç çok sert ifadeler kullandı. Kekeç, Şener için "CHP’nin en 'boş beleş' adamı" diye yazdı.
Erzurumajans-Star yazarı Ahmet Kekeç, CHP Milletvekili Abdüllatif Şener'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı çok istediğini iddia ederek, "Kılıçdaroğlu, eski Cumhurbaşkanının (varsa şayet böyle bir şey), referansını dikkate alırsa, CHP’nin en 'boş beleş' adamı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday yapılmış olacak" diye yazdı.

'ABDULLAH GÜL'Ü REFERANS GÖSTERMİŞ'

"Onu bir türlü anlayamadık. Tuhaf, değil mi? Kendisi şu an CHP milletvekilidir... Ama İstanbul’a 'reis' olmak istiyor. Bu talebini genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletmiş... Hatta eski bir Cumhurbaşkanını (Abdullah Gül’ü) referans olarak göstermiş" diyen Ahmet Kekeç, "Kılıçdaroğlu, eski Cumhurbaşkanının (varsa şayet böyle bir şey), referansını dikkate alırsa, CHP’nin en 'boş beleş' adamı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday yapılmış olacak" değerlendirmesinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.