Türkiye Haber Girişi : 11 Ekim 2017 20:58

ABD Başkanı Trump NBC'nin lisansını iptal etmeye hazırlanıyor

ABD Başkanı Trump NBC'nin lisansını iptal etmeye hazırlanıyor
Başkan seçilmesinden sonra Amerikan medya organlarıyla sürekli kavga halinde bulunan Donald Trump attığı son tweetle atacağı adımların sinyalini verdi.
Erzurumajans-Başkan seçilmesinden sonra Amerikan medya organlarıyla sürekli kavga halinde bulunan Donald Trump attığı son tweetle atacağı adımların sinyalini verdi. 

Özellikle Tillerson'un kendisine "moron" dediği iddialarını medyanın uydurduğunu belirten Trump attığı tweette "Ne zaman yayın lisanları hakkında harekete geçmek doğru olur? Ülke için kötü!" ifadelerine yer verdi.

Göreve başlamasından bu yana medya ile arasında büyük bir gerginlik bulunan Başkan Trump, attığı son tweetle kritik bir adım atacağı sinyalini verdi.

Başkan seçilmesinden sonra Amerikan medya organlarıyla sürekli kavga halinde bulunan ve NBC-CNN gibi dünya devlerini yalan haber üretmekle suçlayan Başkan Trump attığı son tweetle atacağı adımların sinyalini verdi.

Özellikle Tillerson'un kendisine "moron" dediği iddialarını medyanın uydurduğunu belirten Trump, resmi hesabından attığı  

tweette, "NBC ve diğer haber kanallarından gelen yalan haberlerle alakalı olarak ne zaman yayın lisanları hakkında harekete geçmek doğru olur? Ülke için kötü!" ifadelerine yer verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.