Kültür-Sanat Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 23:30

AB Bilgi Merkezi öğrencilere sinema keyfi yaşattı

AB Bilgi Merkezi öğrencilere sinema keyfi yaşattı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü, 9 Mayıs Avrupa Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikte, 200 ilköğretim okulu öğrencisine Avrupa yapımı çizgi film izletti.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü, 9 Mayıs Avrupa Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikte, 200 ilköğretim okulu öğrencisine Avrupa yapımı çizgi film izletti.

Merkez Nihat Kitapçı İlköğretim Okulu ile Çat Değirmenli İlkokulu ve Çat İlkokulu’nda gelen 200 öğrenci, Atatürk Üniversitesi kampüsünde bulunan sinemada, Avrupa yapımı üç farklı çizgi filmi izledi. Sinema çıkışında öğrencilere AB’yi anlatan broşürler ve çeşitli hediyeler verildi.

9 MAYIS AVRUPA GÜNÜ

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve AB Bilgi Merkezleri 6 - 15 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'nin 20 şehrinde Avrupa Günü etkinlikleri düzenliyor. Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van'daki AB Bilgi Merkezleri, 9 Mayıs Avrupa Günü temalı konserler, film gösterimleri, paneller, konferanslar ve sergilerin de yer aldığı bir dizi halka açık etkinliğe imza atıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.