Erzurum Haber Girişi : 16 Mart 2017 13:00

679 polisle "Huzur Erzurum" uygulaması

679 polisle
Erzurum genelinde 679 polisin katılımıyla gerçekleştirilen "Huzur Erzurum" uygulamasında "kasten adam öldürme" ve "yağma" suçlarından aranan 2 zanlının da aralarında bulunduğu 10 şahıs yakalandı.
Erzurumajans-Erzurum genelinde 679 polisin katılımıyla gerçekleştirilen "Huzur Erzurum" uygulamasında "kasten adam öldürme" ve "yağma" suçlarından aranan 2 zanlının da aralarında bulunduğu 10 şahıs yakalandı. 

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün akşam saatlerinde ilçelerde dahil şehir genelinde "Huzur Erzurum" adı verilen uygulama yapıldı. 679 polisin katılımıyla yapılan uygulamada ekipler, şüpheli kişi ve araçları durdurup arama yaptı.

Denetimlerde, Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminde 5 bin 486 kişinin sorgulamasını yapan ekipler, 854 aracı kontrol etti.

Uygulamada, aralarında 'kasten adam öldürme" ve "yağma" suçlarından aranan 2 kişinin de olduğu 10 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise 1 ruhsatsız tabanca ele geçirdi.
Ekipler, umuma açık 376 iş yerini de inceleyerek, ikisine cezai işlem uyguladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.