Erzurum Haber Girişi : 06 Aralık 2017 13:40

6 Kilometre ışıl ışıl

6 Kilometre ışıl ışıl
Avrupa'nın en iyi destinasyonları arasında gösterilen Palandöken Kayak Merkezi'nde gece kayağı için 6 kilometrelik pist ışıklandırıldı. Türkiye'nin en uzun Avrupa'nın ise dördüncü pistinde kayak keyfi 9 Aralık'ta 'da başlayacak.
Erzurumajans-Türkiye'de ilk kez Sway Hotel'in Palandöken'de başlattığı gece kayağı keyfi yeni pistlerin ışıklandırılmasıyla daha da uzadı. 

Ejder 3200 Genel Müdürlüğü, Palandöken'in 22 noktasından gondol lift istasyonuna kadar olan 6 kilometrelik pisti 170 direk ve 600 ampulle aydınlattı. Haftanın her günü saat 20.00'ye kadar kayak keyfinin yaşanabileceği Palandöken'de sezon açılışı 9 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Sürpriz konser, meşaleli kayak gösterisi ve havai fişek gösterileriyle taçlandırılacak olan açılış için hazırlıkların sürdüğünü belirten Ejder3200 Genel Müdürü Yusuf Uygur, yerli ve yabancı kayak severleri bu yıl da en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Ejder3200 olarak her yıl yeniliklere imza attıklarını ifade eden Genel Müdür Uygur, "Yeni sezonda da bungalov tipi evlerle Palandöken'de farklılık oluşturduk. Her biri 92 metrekare alana sahip 4'er kişilik bungalov tipi evler kış turizmine önemli bir katkı sağlayacak. Farklı arayışlar içinde olan yerli ve yabancı kayak turistlerinin Palandöken'de bu deneyimi yaşamasını çok istiyoruz. 9 Aralık Cumartesi günü görkemli bir açılışla merhaba diyeceğimiz yeni sezonda açılışını yapacağımız bungalov evler ve yeni kafeteryalarımızı halkımız ve misafirlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.



Ejder3200 Genel Müdürlüğü tarafından Palandöken Kayak Merkezi'nde yaptırılan Bungalov tipi evlerin yeni sezonda büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Onur SAĞSÖZ/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum lu 01 Ocak 1970 02:00

    Mehmet Sekmen başkanına maşallah bu şehire müthiş bir hava katti