Eğitim Haber Girişi : 06 Ağustos 2018 17:30

500 öğrenciye Kuran-ı Kerim eğitimi verildi

500 öğrenciye Kuran-ı Kerim eğitimi verildi
Erzurum’da düzenlenen yaz kursları ile yüzlerce öğrenci milli ve manevi değerlerine katkı sağladı.
Erzurumajans-Erzurum’da düzenlenen yaz kursları ile yüzlerce öğrenci milli ve manevi değerlerine katkı sağladı.

Eğlenerek öğrenme metodu ile milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirme amacı ile yola çıkan eğitimciler bu sene 500 öğrenciye eğitim verdi.

Emin Eğitim vakfı tarafından her sene düzenlenen yaz kursları bu senede yüzlerce öğrencinin kuran-ı kerim öğrenmesine vesile oldu. 26 öğretici ve 10 rehber öğretmenin görev aldığı yaz kurslarında öğrencilere eğlenerek öğrenme metodu uygulandı. Milli ve manevi değenlere sahip gençlerin yetişmesini hedefleyen yaz kursları düzenlediği ödül gecesi ile kurslara katılan 500 öğrenciye unutulmaz bir gece yaşattı.



2010 yılından bu yana ara vermeden devam ettirilen kurslarda öğrencilere kuran okuma hafızlık din ahlak ve kültür dersleri verildi. Düzenlenen ödül töreninde konuşan Emin Eğitim Vakfı müdürü Resül Ergün verimli geçen kurslar ile gençliğe birer tohum atıldığını ve bu tohumların meyvelerinin ilerde toplanacağını belirtti. Ergün ‘Yaz kurslarının her sene olduğu gibi gelecek senelerde de devam edecek. Sadece yaz kursları ile yetinmeyip kış aylarında da kursları devam ettireceğiz. Bu sene uyguladığımız eğlenerek öğrenme metodu ile birçok çocuğumuza dini sevdirip ahlak ve kültür bilincinde katkılarda bulunduk.’ dedi.

İbrahim Erkal Kültür Merkezinde düzenlenen ödül gecesinde kurslarda emek veren öğretmenler plaketlerle ödüllendirildi. Salonu tıka basa dolduran öğrenci velileri ise öğrencilerin sahnelediği gösterilerle doyumsuz bir gece yaşadı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.