Bölge Haber Girişi : 01 Temmuz 2010 00:14

5. Gap Spor Şöleni başladı!..

5. Gap Spor Şöleni başladı!..
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Spor Oyunları başladı. Adıyamanda yapılan GAP Spor Oyunları büyük bir ilgi görürken, açılış töreni renkli geçti.

Erzurum Ajans-5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Spor Oyunları başladı. Adıyaman’da yapılan GAP Spor Oyunları büyük bir ilgi görürken, açılış töreni renkli geçti.
Doğu ve Güney Doğu illeri arasında 5’incisi düzenlenen GAP Spor Oyunları Adıyaman’da başladı. 5. Doğu ve Güneydoğu illeri GAP Spor Oyunlarına Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki tüm iller katılıyor. Atletizm, Basketbol, Badminton, Güreş, Masa Tenisi, Judo,Taekwondo, Yüzme sporları dallarında gerçekleştirilen 5. Doğu ve Güneydoğu İlleri Yaz Spor Oyunları için Adıyaman’da bir açılış töreni düzenlendi ve kortej yürüyüşü yapıldı. Düzenlenen kortej yürüyüşüne Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ile diğer davetliler katıldı. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile oyunlar için Adıyaman’a giden Erzurum kafilesi de açılış törenlerine ve kortej yürüyüşüne katılarak büyük bir alkış aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.