Ekonomi Haber Girişi : 20 Şubat 2018 17:30

443 kişiyle kalkınma planları hazırlandı

443 kişiyle kalkınma planları hazırlandı
11. Kalkınma Planı Erzurum, Erzincan ve Bayburt il toplantıları tamamlandı.
Erzurumajans-Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda devam eden On Birinci Kalkınma Planına hazırlık sürecine yerel paydaşların katılımının ve katkı sunmalarının sağlanması amacıyla Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde istişare toplantıları düzenlendi.

Her ilde geniş katılımlı, kadınlara ve gençlere yönelik olmak üzere üçer adet toplantı organize edildi. Toplantılara ilgili kamu kurum ve kuruluşları, üniversite, özel sektör ve STK temsilcileri ile kadınlar ve gençlerden oluşan 443 kişi katılım sağladı.

Çalıştay şeklinde gerçekleştirilen toplantılarda katılımcılar plan önceliklerini ve bu önceliklere dair politikaları puanladı ve öne çıkan politikaların uygulanmasına yönelik tedbirler oluşturuldu.

İller bazında yoğun ilgi gören toplantılar yerel paydaşların görüşlerinin plana aktarılmasında önemli bir katkı sağlayacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.